ΝΔ: Η Σπυράκη παρέδωσε τη σκυτάλη στη Σοφία Ζαχαράκη

ΝΔ: Η Σπυράκη παρέδωσε τη σκυτάλη στη Σοφία Ζαχαράκη

Παρών στη μίνι τελετή παράδοσης-παραλαβής ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η Μαρία Σπυράκη θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στην Ευρωβουλή

mitsotakis_spyraki_zacharaki
Παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η αλλαγή σκυτάλης της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος από τη Μαρία Σπυράκη, που θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην ευρωβουλή στη Σοφία Ζαχαράκη, μέχρι πρότινος αναπληρώτρια εκπρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε την κυρία Σπυράκη, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία τους «άψογη», ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή και καλή δύναμη» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω την @MariaSpyraki για την άψογη συνεργασία και να ευχηθώ στη νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ @sofiazacharaki καλή αρχή και καλή δύναμη. Η Σοφία είναι μία νέα γυναίκα που δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και στα νέα της καθήκοντα», έγραψε στο twitter.



Από την πλευρά της, η απερχόμενη εκπρόσωπος Τύπου, Μαρία Σπυράκη ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την ευκαιρία που της δίνει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κλείσιμο
«Σήμερα παρέδωσα τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στη Σοφία Ζαχαράκη. Της εύχομαι ολόψυχα να έχει υπομονή και να τα καταφέρει!

Ευχαριστώ τον Kyriakos Mitsotakis για την ευκαιρία που μου δίνει να διεκδικήσω δεύτερη θητεία στην Ευρωβουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός της γενιάς μας, είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα από την αρχή της διαδρομής για να μας οδηγήσει στη νέα εποχή. #metonkyriako #SpyrakiMariaEU», τόνισε.



zacharaki
zacharaki_spyraki
zacharaki_spyraki1



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης