Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στις συνοικίες της δυτικής Θεσσαλονίκης

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στις συνοικίες της δυτικής Θεσσαλονίκης

Στον Δενδροπόταμο η πρώτη στάση του προέδρου της ΝΔ -  «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός» και «αλλαξέ τα όλα» του φώναζαν στους Αμπελοκήπους

4759732__1_
Toν Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την συνάντηση του με παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ξεχωριστή στιγμή στην επίσκεψη του στον Άγιο Νεκτάριο, ήταν όταν τον πλησίασε ένα τσιγγανόπουλο, ο μικρός Πρόδρομος και του προσέφερε κεράκια.

Ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ, ξεναγήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, το οποίο ήταν αρχική έδρα του «Φάρου του κόσμου», δημιουργός του οποίου είναι ο πάτερ Αθηναγόρας, ο οποίος και τον καλωσόρισε στο κέντρο.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει μία βόλτα στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους.

Το "παρών" στην επίσκεψη δίνουν και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και o υποψήφιος βουλευτής, Φάνης Παππάς.

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο του thestival.gr
Thestival.gr Μητσοτάκης Άγιος Νεκτάριος


Thestival.gr Μητσοτάκης Άγιος Νεκτάριος

Ακολούθως ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την πλατεία Επταλόφου στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου στον οποίο εξέφρασε τη στήριξή του. «Έχει κάνει σπουδαίο έργο σε μια δύσκολη περιοχή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

¨οπως μεταδίδει το thestival.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα καφέ και τα μαγαζιά της πλατείας, ενώ έβγαλε σέλφι και φωτογραφίες με τον κόσμο.

Κάποιοι μάλιστα του φώναζαν «να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός» και «αλλαξέ τα όλα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την τοπική οργάνωση Αμπελόκηπων της Νέας Δημοκρατίας.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Δημήτρης Σταμάτης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival.gr:

Thestival.gr Μητσοτάκης Αμπελόκηποι

Thestival.gr Μητσοτάκης

nd-1_copy
nd-2
nd-3




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης