«Ρελάνς» ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα συσπείρωσης στους προοδευτικούς πολίτες

«Ρελάνς» ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα συσπείρωσης στους προοδευτικούς πολίτες

Την Κυριακή, 142.000 μέλη καλούνται να εκλέξουν 3.500 συνέδρους για το συνέδριο της 30ής Μαρτίου

gennimata_fwfi_main
«Οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν το Κίνημα Αλλαγής» δήλωσε ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταμάτης Μαλέλης, στο πλαίσιο της αντεπίθεσης της Χαριλάου Τρικούπη, μετά την επιτυχημένη άμυνα απέναντι στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διασπάσει το εσωκομματικό μέτωπο.

«Λύση δεν είναι ούτε οι αυταπάτες του Αλέξη Τσίπρα ούτε η δεξιά του Μητσοτάκη» τόνισε, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η Φώφη Γεννηματά, μετά την Κρήτη, όπου θα βρεθεί αύριο και το Σάββατο, θα επισκεφθεί την Κοζάνη και το Κερατσίνι, στο πλαίσιο στοχευμένων επισκέψεων για θέματα ανάπτυξης/εργασίας και καταπολέμησης της ακροδεξιάς.

Την ερχόμενη Κυριακή, το Κίνημα Αλλαγής καλεί στις κάλπες τα 142.700 μέλη του, προκειμένου να εκλεγούν οι σύνεδροι για το συνέδριο της 30ής Μαρτίου. Αναμένεται να αναδειχθούν 3.500 αντιπρόσωποι, ενώ σε περίπου 800 υπολογίζονται οι αριστίνδην, σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ο πήχης της συμμετοχής έχει τοποθετηθεί στα 40.000 μέλη που έδωσαν το «παρών» στις εσωκομματικές διαδικασίες του προηγούμενου συνεδρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής εστίασε στην ευρωπαϊκή απομόνωση του Αλέξη Τσίπρα, όπως υποστήριξε, καθώς δεν τον στηρίζουν ούτε οι Σοσιαλιστές ούτε οι Πράσινοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης