Αλαβάνος στον ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας έχει αριστερή αφετηρία αλλά πολύ δεξιά κατάληξη

Αλαβάνος στον ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας έχει αριστερή αφετηρία αλλά πολύ δεξιά κατάληξη

Χαρακτήρισε «φιγούρες και κινήσεις εντυπωσιασμού» την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς τα κεντροαριστερά κάνοντας λόγο για «διάφορους περιφερόμενους εδώ και χρόνια, τώρα περιφέρονται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ»

alavanos-new-simera1
«Ο Τσίπρας έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά». Με τη φράση αυτή σχολίασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέκος Αλαβάνος την προσπάθεια του πρωθυπουργού για διεύρυνση μέσω κινήσεων όπως η «Γέφυρα», χωρίς, όμως, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

«Ο Τσίπρας έχει αριστερά αφετηρία αλλά πολύ δεξιά κατάληξη» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού προσθέτοντας ότι «είναι σαφές από την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως είδαμε μέτρα ακραία που ούτε κατά διάνοια δεν είχε τολμήσει να πάρει η Νέα Δημοκρατία».

«Τα υπόλοιπα είναι φιγούρες και κινήσεις εντυπωσιασμού παρότι δεν έχουν πρόσωπα, μπας και παραπλανήσουν ένα μέρος της κοινής γνώμης» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β΄.

Αναφερόμενος, μάλιστα, εμμέσως στην εκδήλωση της Γέφυρας με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Νίκου Μπίστη, της Μαρίας Ρεπούση, του Παναγιώτη Παναγιώτου κ.α. ο Αλέκος Αλαβάνος σχολίασε χωρίς να αναφερθεί σε πρόσωπα «διάφοροι περιφερόμενοι εδώ και χρόνια, τώρα περιφέρονται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Αλαβάνος εμφανίστηκε επικριτικός και για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η κίνηση των «53» αναρωτώμενος «οι "53" πού ήταν όταν ερχόταν το τρίτο Μνημόνιο και τα νομοθετήματα για τη δημόσια περιουσία; Δεν έχουν καμία υπόσταση στην κοινή γνώμη».

Εκτίμησε, τέλος, ότι «δεν νομίζω ότι έχουμε μια τάση ανάκαμψης απο τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης