Σκανδαλίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει βάση σύγκλισης με οπαδούς του Μαδούρο και του «Πολακισμού»

Σκανδαλίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει βάση σύγκλισης με οπαδούς του Μαδούρο και του «Πολακισμού»

«Ανήκουν στην κατηγορία των αδημονούντων να βρουν μια καρέκλα, είτε στην κατηγορία των περιφερόμενων» είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης για τους συμμετέχοντες στη γέφυρα - Λάθος του Τσίπρα που θεώρησε ότι θα διαλύσει και το ΚΙΝΑΛ όπως διέλυσε τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων, είπε ο πρώην υπουργός

skan
Την «πόρτα» στα σενάρια σύγκλισης ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την «πρωτοβουλία γέφυρα», κλείνει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Δεν υπάρχει καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του ''Πολακισμού''. Με μια κυβέρνηση που χειραγωγεί τους θεσμούς, που περιφρονεί τη Δημοκρατία. Είναι μια άκρως συντηρητική κυβέρνηση, με την οποία δεν μπορεί να μας συνδέσει καμία προοπτική συνεργασίας. Δεν υπάρχει καμία γέφυρα σύγκλισης», τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης, απαντώντας στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Παναγιώτου, όπου συμμετέχει στην «πρωτοβουλία γέφυρα» και βρισκόταν στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ.

«Γίνεται προσπάθεια να λεηλατηθεί το Κίνημα Αλλαγής. Δεν λεηλατείται, είναι άνθρακες ο θησαυρός», ανέφερε ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Σκανδαλίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει βάση σύγκλησης με οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού

Όπως είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, «εγώ σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι άνθρωποι, αλλά αυτοί που καθοδήγησαν αυτή τη γέφυρα είναι κυρίως άτομα που είτε ανήκουν στην κατηγορία των αδημονούντων να βρουν μια καρέκλα, είτε ανήκουν στην κατηγορία των περιφερόμενων».

Κλείσιμο
«Έκανε το λάθος ο κύριος Τσίπρα να θεωρεί ότι όπως διέλυσε τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων, νόμισε ότι θα διαλύσει και το ΚΙΝΑΛ», είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης, σχολιάζοντας ότι στις συγκεντρώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα το Κίνημα Αλλαγής, έχει πάρα πολύ κόσμο.

«Ο κύριος Τσίπρας είχε την ευκαιρία του, όταν κέρδισε τις εκλογές να διαλέξει συμμάχους, διάλεξε τους ακροδεξιούς», σχολίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης