Μπαλάφας για Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι υπέρ των συγκλίσεων

Μπαλάφας για Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι υπέρ των συγκλίσεων

 «Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των συγκλίσεων και συνεργασιών με μια ευρύτατη γκάμα δυνάμεων που έχουν, χωρίς διαπραγμάτευση, μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στον άπληστο νεοφιλελευθερισμό» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

balafas
«Ναι» στην είσοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής -ακόμη και του Γιώργου Παπανδρέου- ο βουλευτής της Β’ Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που αναφέρονται σε ενδεχόμενο «φλερτ» του κυβερνώντος κόμματος με τον Γιώργο Παπανδρέου και απάντησε: «Θεωρητικά, δεν αποκλείεται. Οι δυνάμεις που καλύπτονται σήμερα σε αυτό που ονομάζεται ΚΙΝΑΛ, και το λέω με πολλή προσοχή, είναι δυνάμεις που εξ αντικειμένου μπορούν να συναποτελέσουν μαζί με εμάς ένα ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας».

Σε ερώτηση αν είναι «καλοδεχούμενος και ο κ. Παπανδρέου» (σ.σ. στον ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Μπαλάφας απάντησε ως εξής:  «Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των συγκλίσεων και συνεργασιών με μια ευρύτατη γκάμα δυνάμεων που έχουν, χωρίς διαπραγμάτευση, μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στον άπληστο νεοφιλελευθερισμό».

Η συζήτηση στη συνέχεια πήγε στις τελευταίες μεταγραφές των κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα και στη σκληρή κριτική που είχαν ασκήσει, στο παρελθόν, στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ψάχναμε να βρούμε για να κάνουμε συνεργασίες, ανθρώπους και στελέχη που συμφωνούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με μας, δεν θα επρόκειτο για συνεργασίες, θα ήταν εμείς με τους εαυτούς μας» σχολίασε ο βουλευτής κ. Μπαλάφας και καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Οι συνεργασίες γίνονται με δυνάμεις και συλλογικότητες, με τις οποίες έχεις και διαφωνίες σε κάποια ζητήματα. Εμείς αυτή την τετραετία κάναμε μια επωφελή συνεννόηση με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο, ο οποίος ερχόταν από μια μεγάλη απόσταση πολιτική και αυτή η συνεργασία μας έβγαλε από τα μνημόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης