Κουτσούμπας: Επαίσχυντη η συμφωνία που έχει υπογραφή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ

Κουτσούμπας: Επαίσχυντη η συμφωνία που έχει υπογραφή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ

Ο ΓΓ  του ΚΚΕ χαρακτήρισε στημένο το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης από την Άνγκελα Μέρκελ

4683127
«Επαίσχυντη» χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας λέγοντας ότι ενισχύει τον δολοφονικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια αλλά και πως δίνει αέρα στα πανιά του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού από την γείτονα χώρα.

Παράλληλα, ο γγ του ΚΚΕ χαρακτήρισε στημένο το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου ενώ επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και την ίδια στιγμή ζητά την ψήφο όσων φώναζαν «go back».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το ΚΚΕ θα καταψηφίζει την κυβέρνηση.

«Επαίσχυντη η συμφωνία που έχει υπογραφή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Το σύμφωνο Πρεσπών μιλά για επικύρωση πρωτοκόλλου στο ΝΑΤΟ . Αυτή είναι η ουσία της Συμφωνίας . Η επίλυση της μεγάλης εκκρεμότητας για την οποία καμαρώνετε. Καμαρώνετε για μια Συμφωνία καταπέλτη για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και του λαού της γειτονικής χώρας» είπε αρχικά για να προσθέσει «Θεωρείτε επίτευγμα μια συμφωνία που παρά τους εκατέρωθεν συμβιβασμούς όχι μόνο δεν βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό αλλά με τις διατυπώσεις και τα διάφορα σημεία τον αφήνει ανοικτό για μελλοντική αξιοποίηση. Δίνετε αέρα στα πανιά του εθνικισμού και αλυτρωτισμού»

«Σας βολεύει και τους δυο η εξέλιξη» είπε για το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: «διασώσατε την κυβέρνηση και ο Καμμένος κρατά την κοινοβουλευτική του ομάδα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και τους συνοδοιπόρους του κ. Τσίπρα ο λαός πρέπει να σας καταψηφίσει σε δημοτικές και βουλευτικές για την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική σας» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι η μόνη συνεπής σταση της κυβέρνησης είναι στην εξυπηρέτηση της «βρώμικης δουλειάς του Τραμπ και της Μέρκελ» και συμπλήρωσε «Μετατρέψατε με τον Καμμένο την χώρα σε απέραντο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο. Ακόμα και μεταφορά ειδικών όπλων - ακόμα και πυρηνικών - σχεδιάζετε στον Άραξο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης