Bild: Ο Τσίπρας μοιράζει προεκλογικά δώρα δισεκατομμυρίων

Bild: Ο Τσίπρας μοιράζει προεκλογικά δώρα δισεκατομμυρίων

Τέσσερις μήνες μετά την ευρωδιάσωση - Το σημαντικότερο προεκλογικό δώρο του Τσίπρα είναι η ακύρωση των περικοπών στις συντάξεις

tsipras-1
O Τσίπρας μοιράζει προεκλογικά δώρα δισεκατομμυρίων στους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» που κάνει αναφορά στη γενναιοδωρία του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Τέσσερις μήνες μετά την ευρωδιάσωση, ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει δώρα», σχολιάζει το δημοσίευμα επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Για εκατομμύρια Έλληνες, η νέα χρονιά ξεκινά όπως έληξε η προηγούμενη: με ακριβά προεκλογικά δώρα δισεκατομμυρίων».

Όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», η Ελλάδα έχει πλέον απελευθερωθεί από τα προγράμματα λιτότητας της τρόικα κι ο Έλληνας πρωθυπουργός σηκώνει χρήματα από το ταμείο....

«Κρίση; Αυτή πέρασε!Μόλις τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα απελευθερώθηκε από τα προγράμματα μεταρρύθμισης και λιτότητας των Ευρωπαίων και των πιστωτών που εφάρμοζε από το 2010. Και τώρα ο πρωθυπουργός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς , Αλέξης Τσίπρας, παίρνει χρήματα από το ταμείο, σαν να μην είναι πλέον η χώρα του χρεοκοπημένη.

Το σημαντικότερο προεκλογικό δώρο του Τσίπρα είναι η ακύρωση των περικοπών στις συντάξεις που αντιστοιχούν περίπου σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Κλείσιμο
Η γερμανική εφημερίδα εξηγεί πως αυτή η γενναιοδωρία του Τσίπρα σχετίζεται με τη προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης