Βουλή: Σχεδόν 2 εκατ. ευρώ οι δαπάνες για το μεταναστευτικό που νομιμοποιούνται αναδρομικά

Βουλή: Σχεδόν 2 εκατ. ευρώ οι δαπάνες για το μεταναστευτικό που νομιμοποιούνται αναδρομικά

Η αναδρομική νομιμοποίηση δαπανών για το μεταναστευτικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις – Παράλληλα, νομιμοποιούνται δαπάνες και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας – Δείτε τα σχετικά έγγραφα

vitsas_3
Την αναδρομική νομιμοποίηση δαπανών που ανέρχονται από 75 έως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προβλέπουν οι προωθούμενες διατάξεις των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εθνικής Άμυνας που αναμένεται να ψηφιστούν τις επόμενες ώρες στην Βουλή.

Σύμφωνα με ορισμένα από τα στοιχεία που κατέθεσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας στην Ολομέλεια οι δαπάνες του υπουργείου του που νομιμοποιούνται ανέρχονται περίπου σε 2 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ αυτών εντοπίζονται μισθώσεις ακινήτων για την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων που ξεπερνούν τα 1,3 εκατ ευρώ αλλά και έξοδα μετεγκατάστασης υπαλλήλου στο εξωτερικό ύψους 3.000 ευρώ.

Αναφορικά με τις δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, μέρος αυτών ξεπερνά τα 4,5 εκατ ευρώ και περιλαμβάνουν εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, προμήθεια πετρελαίου, ειδών καθαρισμού, σίτισης, φιλοξενίας κ.α.





eggrsd1
eggrsd2
eggrsd3
eggrsd4






Κλείσιμο
eggrsd5
eggrsd6
eggrsd7
eggrsd8









eggrsd9
eggrsd10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης