Βούλτεψη για μεταναστευτικό: H κυβέρνηση το μετέτρεψε στη μεγαλύτερη μπίζνα

Βούλτεψη για μεταναστευτικό: H κυβέρνηση το μετέτρεψε στη μεγαλύτερη μπίζνα

Η Σοφία Βούλτεψη εξαπέλυσε επιθεση στην κυβέρνηση για την αναδρομική νομιμοποίηση δαπανών του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής – Υποστήριξε ότι το μεταναστευτικό μετατράπηκε σε «πλυντήριο που νομιμοποιεί παλιά, σημερινά και μελλούμενα»

voultepsi
Τις καταγγελίες που εξαπέλυε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση περι «χούντας με κοινοβουλευτικό μανδύα» επέστρεψε στην σημερινή κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ κυρία Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την κατάθεση δεκάδων υπουργικών τροπολογιών σε νομοσχέδιο που συζητείται στην Βουλή.

Αναφορικά δε με τις ρυθμίσεις που νομιμοποιούν αναδρομικά δαπάνες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Εθνικής Αμυνας για το μεταναστευτικό η κυρία Βούλτεψη μίλησε για «πλυντήριο που νομιμοποιεί παλιά, σημερινά και μελλούμενα» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει το μεταναστευτικό «στην μεγαλύτερη μπίζνα. Είστε όλοι ύποπτοι για τα σκάνδαλα των απευθείας αναθέσεων».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην ρύθμιση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής που εξαιρεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από υπουργική απόφαση του 2006 σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν οι μονιμοποιήσεις δημοσιογράφων. «Όταν ήμουν αρμόδια υπουργός εγώ οι δανειστές δεν μου το επέτρεπαν με τίποτα. Εσείς έχετε γίνει τα καλύτερα παιδία και μετά μου λέτε ότι δεν υπάρχει συναλλαγή». Η ίδια δεν εμφανίστηκε αρνητική με την ρύθμιση, προειδοποίησε ωστόσο λέγοντας: «Μιλώ προς τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους. Να έχουν αποκλειστική συνεργασία. Μην διαπιστώσω ότι είναι παράλληλα σε κανένα site και μετά στα κανάλια να υποστηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών; Θα το ερευνήσω και θα το βρω. Να βρουν δουλειά και ας μη με άφηναν εμένα οι δανειστές, αλλά μην τους δω μετά σε κανένα σάιτ και κανάλια να παριστάνουν δήθεν τους αντικειμενικούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης