Μόλις... 11 Συριζαίοι σε εκδήλωση για το Σκοπιανό στην Κομοτηνή

Μόλις... 11 Συριζαίοι σε εκδήλωση για το Σκοπιανό στην Κομοτηνή

Η τοπική κοινωνία και ειδικότερα η νεολαία γύρισε στην πλάτη στην πολιτική εκδήλωση του κυβερνητικού κόμματος

2342353456-76_0
Τρεις και ο... κούκος σε εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής, για τη Συμφωνία των Σκοπίων, που μετά βίας παρακολούθησαν οκτώ (8) άτομα.

Όπως αποτύπωσε φωτογραφικός φακός του xronos.gr, η τοπική κοινωνία γύρισε την πλάτη στην προσπάθεια του τοπικής Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να εξωραΐσει τη συμφωνία με τα Σκόπια για το ονοματολογικό, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις.

Ειναι χαρακτηριστικό πως την πολιτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (23/11/2018) σε χώρο του ΕΒΕ Ροδόπης, δεν παρακολούθησαν περισσότερα από... έντεκα (11) άτομα , μαζί με τον συντονιστή και τους δύο βασικούς ομιλητές.

Ήταν η πρώτη εκδήλωση μετά την πρόσφατη επαναδραστηριοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ της Κομοτηνής, με κεντρικούς ομιλητές τον γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτη Σακελλίωνα και τον φοιτητή Νομικής Κομοτηνής Κώστα Μουρτοπάλλα, που ανέλυσαν το πολιτικό και το νομικό κομμάτι αντίστοιχα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αν και οι ομιλητές επιχείρησαν να καταδείξουν πως η Συμφωνία των Πρεσπών υπογράφηκε προκειμένου να “εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού”, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά τα άδεια καθίσματα στην εκδήλωση μαρτυρούν πως απέχουν πολύ από το κοινό αίσθημα για το θέμα των Σκοπίων.

Ομιλητές θα είναι ο Σταμάτης Σακελλίων γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και Κώστας Μουρτοπάλλας φοιτητής Νομικής Κομοτηνής. Συντονίζει ο Διονύσης Ασημιάδης που δραστηριοποιείται στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής.

Κλείσιμο
2342353456-75_0
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης