Κουτεντάκης σε Χουλιαράκη: Ο χαρακτηρισμός «κάνεις λάθος» για τον προϋπολογισμό είναι ατεκμηρίωτος

Κουτεντάκης σε Χουλιαράκη: Ο χαρακτηρισμός «κάνεις λάθος» για τον προϋπολογισμό είναι ατεκμηρίωτος

Η αρχή έγινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων όπου συζητείται το προσχέδιο, όταν ο κ. Χουλιαράκης χαρακτήρισε «λάθος» την έκθεση του Γραφείου που μιλά για προσχέδιο δύο σεναρίων

kount_09
Σύγκρουση για τα σενάρια του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού σε δημόσια θέα εξελίσσεται μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του επικεφαλής του Γραφείου της Βουλής για την Παρακολούθηση του Κρατικού Προϋπολογισμού Φραγκίσκου Κουτεντάκη.

Η αρχή έγινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων όπου συζητείται το προσχέδιο, όταν ο κ. Χουλιαράκης χαρακτήρισε «λάθος» την έκθεση του Γραφείου που μιλά για προσχέδιο δύο σεναρίων. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι το κείμενο ακολούθησε τις οδηγίες της ευρωπαϊκής επιτροπής που ισχύουν για όλα τα κράτη μέλη που δεν βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικού προγράμματος.

Σήμερα, ήρθε η σειρά του κ. Κουτεντάκη να απαντήσει στην Βουλή και παρουσία του κ. Χουλιαράκη να επισημάνει «είναι άλλο η διαφωνία και άλλο ο χαρακτηρισμός ότι το Γραφείο κάνει λάθος ειδικά αν είναι ατεκμηρίωτος. Εάν δει κανείς το προσχέδιο θα διαπιστώσει ότι έχει ένα πίνακα που άνω γράφει σενάριο βάσης και ένα δεύτερο πίνακα που γράφει πάνω σενάριο με δημοσιονομική προσαρμογή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης