ΚΚΕ: Παραπλανητικό το δημοσίευμα του ΑΠΕ - ΜΠΕ σχετικά με την στάση του κόμματος στη Βουλή

ΚΚΕ: Παραπλανητικό το δημοσίευμα του ΑΠΕ - ΜΠΕ σχετικά με την στάση του κόμματος στη Βουλή

Η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού ήταν αυτή που κατέθεσε το ΚΚΕ αναφέρει ο Περισσός και εξηγεί ότι η κυβέρνηση το μόνο που έκανε ήταν να νεκραναστήσει το νόμο Βρούτση

boylh-21-02
Ως εντελώς παραπλανητικό χαρακτηρίζουν στον Περισσό το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο ανέφερε ότι το ΚΚΕ καταψήφισε σήμερα στη Βουλή την τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Το ΚΚΕ καταψήφισε την κυβερνητική τροπολογία με την οποία ενεργοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση) αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα που διένειμε το κόμμα.

Στο ίδιο σημείωμα αναφέρεται επίσης, ότι καμία κυβερνητική τροπολογία δεν ήρθε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος άλλωστε θα καθορίζεται με Υπουργική Απόφαση, όπως προβλέπει ο παραπάνω νόμος.

«Η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού ήταν αυτή που κατέθεσε το ΚΚΕ για την επαναφορά στα 751 ευρώ και η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης