Βαρβιτσιώτης: Κυνικός υποκριτής ο Τσίπρας για το μεταναστευτικό

varvitsiwtis

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης χαρακτηρίζει «κυνικό υποκριτή» τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του για τη Μόρια - «Εικόνες ντροπής κάνουν τον γύρο του κόσμου στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, διαψεύδοντας τον πρωθυπουργό και εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα μας»

Ως κυνικό υποκριτή χαρακτηρίζει τον κ Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση των κέντρων υποδοχής στο Ανατολικό Αιγαίο.

«Ο κ. Τσίπρας, σε χθεσινή συνέντευξή του, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για τη δραματική κατάσταση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου παραλληλίζοντας τη Μόρια με "πολυτελές ξενοδοχείο" που, όμως, έχει μικρή χωρητικότητα» σημειώνει ο κ. Βαρβιτσιωτης και επισημαίνει: «Αυτό, δε, το είπε ενώ εικόνες ντροπής μέσα από τον προσφυγικό καταυλισμό κάνουν τον γύρο του κόσμου στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, διαψεύδοντας τον πρωθυπουργό και εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα μας.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» αφήνει ξανά σαφέστατες αιχμές για τον αδιαφανή τρόπο, με τον οποίον η ελληνική Κυβέρνηση διαχειρίζεται τα 1,6 δισ. ευρώ που έχει στη διάθεσή της για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι έχουν εκταμιευθεί μόνον 153 εκ. από τα 561 εκ. ευρώ μακροπρόθεσμης χρηματοδότησης, με το 70% αυτών των κονδυλίων να έχει δαπανηθεί άσκοπα.

Χρήματα που αν είχαν αξιοποιηθεί σωστά, τότε η Μόρια θα πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές και δεν θα ήταν χώρος αποθήκευσης ανθρώπινων ψυχών.

Για ακόμη μία φορά, όμως, επιβεβαιώνεται ένα και μόνο πράγμα: Ότι, παρά τη δήθεν ευαισθησία τους, καταδίκασαν χιλιάδες ανθρώπους να ζουν υπό συνθήκες εξαθλίωσης, διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα ευρωπαϊκά κονδύλια και διέσυραν τη χώρα διεθνώς».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ONNEΔITHΣ

Kάψ'τε την σημαία, ε Βarbie?

ο Γιωργος

Αυτος ειναι σχολιαστης. 10.000 το μηνα το ενα σχολιο. Κοροιδα πληρωνουν.

Ευαίσθητο μου...αγόρι!!!!

Για ποιές εικόνες ντροπής(!!) μιλάε ο...γόνος?? Οτι η Ελλάδα είναι πιά....Ισλαμαμπάντ και πάμε για αντικατάσταση μας απο τα λαθροεποίκια ούτε που τον....αγγίζει εεεε???? Ας ειναι καλά τα εξοχικά του σε Μονακό και...Κάννες!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης