Μπαλάφας: Η Νέα Δημοκρατία καλοπιάνει υπερβολικά την Ακροδεξιά

Μπαλάφας: Η Νέα Δημοκρατία καλοπιάνει υπερβολικά την Ακροδεξιά

Ο Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε ότι δεν χαίρεται καθόλου για την ακροδεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας και το ότι «μπατάρει τόσο έντονα προς τα ακροδεξιά δεν είναι καλό για τον ίδιο τον τόπο»

mpalafas
Για την ανάγκη συνειδητοποίησης του κινδύνου της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη μίλησε Στο Κόκκινο, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος τόνισε ότι είναι έκδηλη η ανησυχία του πρωθυπουργού και όλων μας για το «που πάει η Ευρώπη».

Ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι υπάρχει πίστη, αγώνας, ανάγκη για να υπάρξει επανεκκίνηση και τα ζητήματα της Δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής να βγουν στην πρώτη γραμμή. Σημείωσε ότι «ο κίνδυνος του να πάρει κεφάλι η Ακροδεξιά στην Ευρώπη δεν είναι ανύπαρκτος». Μπορεί να μην είναι η Ακροδεξιά του 1930 αλλά όλα τα στοιχεία της είναι παρόντα σημείωσε.

«Βλέπουμε κάποιες δυνάμεις να καλοπιάνουν θα έλεγα τα ακροδεξιά ξεσπάσματα» και το βλέπουμε στη χώρα μας καθώς η «Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ως προς την Ακροδεξιά υπερβολικά ‘καλοπιαστικά’» τόνισε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Μπαλάφας μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι κατάντια για ένα μεγάλο κόμμα του συντηρητικού χώρου όπως είναι η Νέα Δημοκρατία που έχει κάνει αυτή την «Ακροδεξιά στροφή», καθώς επιτρέπει στον Μάκη Βορίδη – αφού κανείς δεν αντιδρά στα λεγόμενα του – να δηλώνει πως «όταν θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης να πάρει θεσμικά μέτρα για να μην ξανάρθει στην εξουσία η Αριστερά», να λέει ότι οι «ιδέες της είναι ελαττωματικές», δηλαδή επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν οι ναζί και οδηγούσαν Εβραίους, αριστερούς και άλλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

O κ. Μπαλάφας δήλωσε ότι δεν χαίρεται καθόλου για την ακροδεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας και το ότι «μπατάρει τόσο έντονα προς τα ακροδεξιά δεν είναι καλό για τον ίδιο τον τόπο» σημείωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης