ΝΔ κατά Μαξίμου: Ο κ.Τσίπρας ας αφήσει τους κλακαδόρους και να μιλήσει με πολίτες στη Θεσσαλονίκη

nd

«Θα διαπιστώσει τότε ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ

Θράσος, ανικανότητα και αλαζονεία καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας με ανακοίνωσή της στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με το σχόλιό του για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, την ημέρα που πληροφορούμαστε ότι:

- οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δις ευρώ
- 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και
- πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις,

ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για την «υπεραπόδοση» της οικονομίας.

Θα συμβουλεύαμε τον κ. Τσίπρα, τώρα που θα είναι στη Θεσσαλονίκη, να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της».

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Φίφης

O Kούλης τρομάζει στην ιδέα ότι Θεσσαλονικείς θα επευφημήσουν τον Αλέξη και αποκαλεί τον λαό κλακαδόρο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Κούλη, πάλι έχασες και θα φας άλλη μία καρπαζιά σήμερα.

Φοβούνται τον κόσμο οι αριστεροί

Μα τι λέτε τώρα, ούτε ο Στάλιν τολμούσε να βγει μπροστά στον κόσμο, τον φοβόταν πολύ. Το τέλος όμως επήλθε απο αυτόν ακριβώς τον λόγο, έμεινε στο πάτωμα του δωματίου του κλεισμένος τρεις ημέρες, κατουρημένος με εγκεφαλικό. Οι σύντροφοι τον άφησαν να πάει στην κόλαση, επειδή η ζωή τους μαζι του ήταν ο έβδομος πάτος της κόλασης.

Aμπεμπελελέκoυα

Το παιxvίδι παίζεται ως εξής... υπάρχει ο ΑΡXIΛΕΛEΣ, αυτός είvαι κατά βάση παλιός κλεφτoπασόκος καθηγnτής κατά προτίμηση, που εκδηλώθηκε με τον Koύλn, έχει προσβάσεις ή είναι στο επιτελείο του και δικαιωματικά ως αυτoπρoσδιoριzόμεvoς άριστos. θα στελεxώσει ή κάποια γενική γραμματεία ή θα γίνει ένας από τους χιλιάδες συμβούλους (ο Koύλns θα απασχολήσει 3-4.000 Kαραviκες. Θυμηθείτε με!). Τον ΑPXIΛEΛΕ πλαισιώvoυν 7-12 ΥΠOΛEΛEΔΕΣ, οι οπoioι είvαι νεώτερoι σε nλικία αλλά λίγο πoλύ έχουν τα iδια χαρακτnριστικά. αvτλούν κύρος και δύvαμη από τον ΑPXIΛΕΛE και του δivουν την δύvαμη του εvισχυτή του nxείoυ. Συvήθως τον ΥΠOΛEΛΕ τον πλαισιώvoυν 4-5 ΓYΦΤOΛΕΛEΔΕΣ ομoiως παλιoi κλεφτοπασόκοι και νυν άεργoι, που κάναvε το λάθoς το 2012 και δεν πήγαvε στον ΣΥΡΙΖΑ όπως πλειάδα συμπασόκων, που φάvnκαν έξυπvoι και πρoσαρμoστικοί. Στην κατηγορία των ΥΠOΛEΛΕΔΩN και ΓYΦΤOΛΕΛEΔΩΝ εvioτε συvαντάς και κάπoιους NΔoύλoυς, που προς στιγμή παίξαvε με τη Δράση και το "το Πoτάμι" γιατί ο Σαμαράς ήταν πoλύ "δεξιός" και αvτιμnτσoτακικός (κoλαoύζoι τoυ Mnτσοτακισμoύ και του Nτoρισμού δnλαδή, που φάvnκε να ηττώvται μόvιμα το 2009). 'Oλοι αυτοί κάvoυν ένα στρατό 5-7.000 αvθρώπων εvεργών στα ΜΚΔ οι οπoioι θα στελεxώσoυν με διαφόρoυ εiδoυς αργoμισθίες και xoρnγίες την διoiκnση Koύλn. Kovτά τους και θαμπωμέvoς από τις περγαμnvές, που τους xαρizει το σoσιαλδnμoκρατικό πλέγμα εξoυσίας (εφnμερίδες-καvάλια, αvαγvώρισn, MOΥΚOYOΟΥΣ και τα τoιάυτα) στoιxiζεται ο κλασσικός NΔoύλos, που όλο και κάπoια αvάγκn έxει και σκέφτεται να εκπλnρώσει. Eivαι ο καταφρovεμέvoς δεξιός, αυτός που θα δει την oρθoπoλιτική ατzέvτα Mnτσoτάκn σε πλήρn εξέλιξn να καταπovτίζει αυτά που θεωρεί ιερά και όσια και να καταδιώκει xωρίς αvαισθnτικό την μεσαία επιxείρnση, που στέκεται εμπόδιo στην ευρωπαϊκή ολoκλήρωση.

nikos

Εδω χρωστανε κομματα σε τραπεζες. Και θελουν να κυβερνησουν κιολας. Και εσεις λετε για τους πολιτες ( ας ειναι καλα ο αντωνακης που εφερε τον ΕΝΦΙΑ βιαστικα στα θερινα γιατι εαν το ειχε παει στην κανονικη βουλη .). Αλλα για να μην ξεφευγουμε παμε για τα χρεωστουμενα. Παντως για τα δικα σας Θ@λ@sοδανεια ειχε βρει τη λυση ενας παλιος υφυπουργος με το να πουλατε μπρελοκ για να ξεχρεωθει το κομμα.

ΜΑΚΗΣ

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_ar

Τι σηματοδοτούν οι ραγδαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό - Ο Καμμένος αποχωρεί, 4 βουλευτές προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ (Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Ζουράρις, Κόκκαλης) δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και δύο διαγράφονται - Μετά τις αποχωρήσεις των κ.κ. Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό το Ποτάμι του Σταύρου  διαλύεται

voulio

Υπαινιγμούς για υπόγειες συναλλαγές προκειμένου να φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών άφησε για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο κ. Πάνος Καμμένος συντηρώντας την σφοδρή βεντέτα -  Η συζήτηση της Συμφωνίας στην αρμόδια επιτροπή θα συνεχιστεί και σήμερα (10:30) 

1
kyriakos_main01

Χωρίς να έχουν αυταπάτες ότι μπορεί να ανατραπούν οι αριθμητικοί συσχετισμοί, στην Πειραιώς θέλουν να στείλουν μήνυμα αποφασιστικής αντίδρασης στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ

1