ΣΥΡΙΖΑ: Η υποκρισία της ΝΔ για τα αυθαίρετα ξεπερνάει κάθε όριο

ΣΥΡΙΖΑ: Η υποκρισία της ΝΔ για τα αυθαίρετα ξεπερνάει κάθε όριο

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τη ΝΔ για σπέκουλα και προπαγάνδα - «Κάθε μέρα που περνάει, βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα»

syriza_koumoundourou1
Επίθεση στη ΝΔ για το ζήτημα των αυθαιρέτων εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για «υποκρισία που ξεπερνάει κάθε όριο».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ΝΔ βυθίζεται στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα, επικαλούμενη τις δηλώσεις της κυρίας Σπυράκη ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε κατεδάφιση αυθαιρέτων από το 2007. « Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, το σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου αναφέρει:

«Η υποκρισία της ΝΔ πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο. Κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα. Σήμερα η κ. Σπυράκη με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε από το 2007 κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής.

Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης