Tα «εξαιρετικά πλάνα» του Τσίπρα, έκαψαν το βίντεο της ΕΡΤ

Tα «εξαιρετικά πλάνα» του Τσίπρα, έκαψαν το βίντεο της ΕΡΤ

Άφωνη η παρουσιάστρια με τα ροζ του δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.

tsipras-error01
Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ θέλησαν να παρουσιάσουν το τεύλεταιο βίντεο της γνωστής πρωθυπουργικής σειράς... «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», που αναφέρεται στη συμφωνία των Πρεσπών.
Είναι το βίντεο στο οποίο ο έλληνας πρωθυπουργός σε συνομιλία με τον πρωθυποργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ τον ρωτά σε ανοικτή ακρόαση αν γνωρίζει τις Πρέσπες : «Zoran do you know Prespes?».
Ακολουθεί -στο βίντεο πάντα - η αποθέωση της συμφωνίας που καταλήγει στο γνωστό «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Η ΕΡΤ λοιπόν προλογίζοντας την παρουσίαση του βίντεο μίλησε και για «εξαιρετικά πλάνα» και στη συνέχεια ο σκηνοθέτης έριξε στον αέρα το κλιπάκι.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι από τους (λιγοστούς ούτως ή άλλως τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης) μάλλον δεν ενστερνίζονταν όσα έβλεπαν και ανέτρεξαν στη γνωστή... ευχή «να σου καεί το βίντεο».
Όπερ και εγένετο με το βίντεο να διακόπτεται στον αέρα και την συμπαθή παρουσιάστρια με τα ροζ να μένει για λίγο άναυδη μπροστά στην... καταστροφή.
tsipras error01

Όλα τα προέβλεψαν ως φαίνεται στην ΕΡΤ, αλλά δεν πρόσεξαν πως σήμερα είναι Παρασκευή και 13, με τις... ευχές να πιάνουν τόπο.
Κλείσιμο
Σημαντική λεπτομέρεια: Το βίντεο μάλλον κάηκε ολοσχερώς, αφού δεν επανελήφθη, όπως συνήθως γίνεται όταν ένα βίντεο λόγω τεχνικού προβλήματος κόβεται στον αέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης