Απρεπές tweet του Πάνου Καμμένου για την Ντόρα Μπακογιάννη

Απρεπές tweet του Πάνου Καμμένου για την Ντόρα Μπακογιάννη

Χονδροειδές χιούμορ, ανάρμοστο για πολιτικό με τις ιδιότητες που κατέχει - Αλλεπάλληλα οξύτατα «χτυπήματα» μέσω twitter από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργό Άμυνας - Αφορμές για την έκρηξή του οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και η δημιουργία κόμματος από τον Δημήτρη Καμμένο

EKTAKTI-ARTH
0000_Kammen
Με φτηνό, χονδροειδές χιούμορ καφενειακού επιπέδου που προσβάλει τους πολιτικούς του αντιπάλους και εκχυδαΐζει τον δημόσιο διάλογο ο Πάνος Καμμένος θέλησε να εκφράσει τη δυσπιστία του για τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης. «Διαψεύδει η Ντόρα ότι ο κύριος από πίσω με την μπανάνα τροφοδοτεί τις μαϊμού δημοσκοπήσεις...» έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Άμυνας, χρησιμοποιώντας στιγμιότυπο από κάποια εκδήλωση. Προφανώς το δύσκολο εν προκειμένω δεν είναι το «να πιάσει» κάποιος το (ή τα) υπονοούμενα του κ. Καμμένου. Το δύσκολο είναι να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ένα στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης καταφεύγει στη χυδαιολογία για να σχολιάσει επίκαιρα ζητήματα.

Δείτε εδώ το επίμαχο tweet του Πάνου Καμμένου: 
Το tweet με τη μπανάνα ήταν το δεύτερο που ανήρτησε ο Πάνος Καμμένος την Τρίτη 10 Ιουλίου. Μερικές ώρες προηγουμένως είχε σχολιάσει, με έναν μάλλον δυσνόητο, κωδικοποιημένο (ή και απλώς ασυνάρτητο) τρόπο την πρωτοβουλία του πρώην στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. και αντιπροέδρου της Βουλής, Δημήτρη Καμμένου να σχηματίσει νέο πολιτικό φορέα. Σε αυτό  του το μήνυμα ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει ένα κοκτέιλ από Ολυμπιακό, ΠΑΟ, τον κινηματογραφικό Νονό κ.λπ, μαζί με μια ανορθογραφία που βγάζει μάτι («conciliore» αντί για το ορθό «consigliere»). Θα έλεγε κανείς ότι τα πλημμελώς συντεταγμένα μηνύματα προδίδουν μια κάποια έλλειψη ψυχραιμίας. Και στοιχειώδους κοσμιότητας, επίσης.

Το προηγούμενο tweet του κ. Καμμένου, για τον συνεπώνυμό του πρώην βουλευτή:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης