Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μάνδρα

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μάνδρα

Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση, όσο κυρίως στην Περιφέρεια για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα αντιπλημμυρικό έργο και κυρίως αυτά που θα θωρακίσουν την περιοχή από τα ρέματα της Σούρας και της Αγ. Αικατερίνης, ανέφερε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

FB_IMG_1530184224684
Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, και τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Γιάννη Μανιάτη, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο της Μάνδρας Αττικής.
Μετά την επίσκεψη, ο Μ. Χριστοδουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βρεθήκαμε σήμερα εδώ στη Μάνδρα, αφενός για να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους που βίωσαν τις τελευταίες μέρες τις νέες τρομερές καταστροφές και αφετέρου σε συνεργασία και με το Δήμο να δούμε πως και εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε εμπράκτως.

Δυστυχώς υπάρχουν τεράστιες ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση, όσο κυρίως στην Περιφέρεια για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα αντιπλημμυρικό έργο και κυρίως αυτά που θα θωρακίσουν την περιοχή από τα ρέματα της Σούρας και της Αγ. Αικατερίνης. Ακόμα και οι μελέτες που είχαν ανατεθεί από το 2013 για την αντιπλημμυρική προστασία και έπρεπε για την Αττική να είχαν τελειώσει απ’ το καλοκαίρι του 2017, δεν έχουν προχωρήσει. Δικαιολογίες περί γραφειοκρατίας δεν χωράνε όταν η κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία ήδη για 3,5 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης