Βαρεμένος στο ΘΕΜΑ 104,6: Με τη συμφωνία του Eurogroup ο λαός θα πάρει μια ανάσα

varemenos-new-sim

Όσον αφορά την αντίδραση των αγορών ο κυβερνητικός βουλευτής είπε ότι «λογικά θα υπάρξει αποκλιμάκωση»

Την άποψη ότι με τη συμφωνία του Eurogroup ο λαός θα πάρει μια ανάσα που δικαιούται διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Σύμφωνα με τον ίδιο αν και με τη συμφωνία «δεν σημαίνει ότι πάμε από την Κόλαση στον Παράδεισο» εντούτοις «η χώρα ανακτά ένα κύρος που της αξίζει και η Ελλάδα αποκτά ρόλο πρωταγωνιστικό».

Όσον αφορά την αντίδραση των αγορών ο κυβερνητικός βουλευτής είπε ότι «λογικά θα υπάρξει αποκλιμάκωση (σ.σ. των επιτοκίων των ελληνικών ομολόγων). Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταστεί δυνατόν να βγούμε από τις αγορές».

«Αν υπάρξει αύξηση του μισθού και αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων θα υπάρξει αλλαγή» κατέληξε ο κ. Βαρεμένος.

ΣΧΟΛΙΑ (12)

Candyman

Όπου "λαός" εννοούνε τους δικούς τους.

ΝΙΚΟΣ

Θα κοπούν οι συντάξεις, το αφορολόγητο, θα αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ, θα πληρώσουν ΦΠΑ 24% όλα τα νησιά και αυξημένες εισφορές οι επαγγελματίες, θα κοπούν τα επιδόματα κλπ κλπ κλπ. Επιτέλους ρε, θα πάρουμε ανάσα από τα μνημόνια. Πιο βαρεμένος δεν γίνεται.

Νίκος

Το είπε ο Βαρεμένος το είπε ο Θεός, ο άνθρωπος που 50 χρόνια κρατούσε το μαρκούτσι, χωρίς να εχει καμία εξέλιξη έγινε βαθυστόχαστος οικονομικός αναλυτής. Μια ακόμη ένδειξη για την κατάπτωση της χώρας, αιδώς Συριζαίοι.

Άγγελος

Το Eurogroup της ντροπής και της απόλυτης ταπείνωσης! Ρύθμιση χρέους επ’ωφελεία των δανειστών! Με τη διευθέτηση κατά το συμφέρον των δανειστών του τελευταίου μέρους τής τρίτης δανειακής σύμβασης, η Ελλάδα εισέρχεται πλέον στο βαθύτερο τούνελ των μνημονιακών υποχρεώσεων, η κυβέρνηση έλαβε ΜΟΝΟ ασήμαντες ελαφρύνσεις (μεταθέσεις πληρωμών τοκοχρεολυσίων μέρους των δανείων), οποτεδήποτε ανακαλούμενες από τους δανειστές, με υποχρέωση μερικής εξόφλησης με αυτά του ΔΝΤ, ώστε η Γερμανία να εξασφαλίσει την πολυπόθητη διαβεβαίωσή του ότι “το χρέος μπορεί να είναι βιώσιμο”. Κρίση, που βασίζεται στη δημιουργία των υπερπλεονασμάτων με τα οποία υποθηκεύεται η οικονομία τής χώρας και εξαλείφεται η υποχρέωση των δανειστών να λάβουν μέτρα ουσιαστικής διαγραφής του χρέους. Με άλλα λόγια, με την πολιτική των “υπερπλεονασμάτων του αίματος”, η κυβέρνηση υπονόμευσε την εκπλήρωση των υποσχέσεων των δανειστών, ήδη από το 2012.

Νικ

Βαρεμένος-Καμένος, τα λέει όλα. Άντε χαθείτε άχρηστοι όλοι σας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΤΖΙΔΕΣ.

Στέλιος

Παιδιά, αυτός τα πιστεύει αυτά που λέει. Μάλλον δε ξέρει να διαβάζει, και πιστεύει σε ότι του λένε Τσίπρας & σία, δεν εξηγείται αλλιώς. Μπράβο σε αυτούς που τον ψήφισαν πάντως... Δείχνει και αυτοί τι σοι είναι...

Ilias

Έλα να μας τα πεις αυτά!!! Απατεώνα!!!

Κράτα τα λεφτά κάτω από το στρώμα

Βαρεμένε πρόσεχε μή σε πάρουν πάρουν χαμπάρι και σου κλέψουν τους βουλευτικούς μισθούς που με τόσο κόπο απέκτησες....

Και ο Αινσταιν

βαρεμενος ....... , ηταν και μαλιστα στο κεφαλι .

μπουυυ

αλλος ενας αγραμματος και αχρηστος του συριζα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης