Συνάντηση Γεροβασίλη με τον πρέσβη της Κορέας για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

ger_009

Συζητήθηκε η σύσταση κοινής ομάδας εργασίας Ελλάδας-Κορέας, ώστε να προσδιοριστούν αναλυτικότερα οι κοινοί τομείς προτεραιότητας σε ζητήματα ψηφιακής διακυβέρνηση

Tρόποι περαιτέρω εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση (e-government), συζήτησαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα, Σουσόκ Λιμ.

Συζητήθηκε η σύσταση κοινής ομάδας εργασίας Ελλάδας-Κορέας, ώστε να προσδιοριστούν αναλυτικότερα οι κοινοί τομείς προτεραιότητας σε ζητήματα ψηφιακής διακυβέρνησης (digital governance), σε συνέχεια του Μνημονίου Κατανόησης που υπέγραψαν οι δύο χώρες τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσία των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Λι Νακ Γιον.

Η κ. Γεροβασίλη αποδέχτηκε πρόσκληση από πλευράς της Δημοκρατίας της Κορέας, ώστε να συμμετάσχει στο «E-Leaders Forum» του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Σεούλ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νεοπτόλεμος Φισφιρίγκος

Χαχαχαχα νταξ ρε Όλγα, τράβα στο συνδικάλα Συριζαίο μπαστουνόβλαχο προϊστάμενο και πές του ότι από αύριο δε θα παίρνεις φάκελο αλλά ηλεκτρονικό αρχείο με ψηφιακή υπογραφή. ΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχαχαχα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sylsynt0

Μείζον πολιτικό γεγονός ο όγκος του συλλαλητηρίου - Ούτε τα όσα λέει η αστυνομία για τον αριθμό των διαδηλωτών ούτε η προσπάθεια στιγματισμού μπορούν να το ακυρώσουν - Οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου για οξύτατη πολιτική πόλωση

72