Στις 150.000 ευρώ η εγγύηση για τον Γ. Αγγέλου

Στις 150.000 ευρώ η εγγύηση για τον Γ. Αγγέλου

Το ποσό των 150.000 ευρώ υποχρεούται να καταβάλλει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ως εγγυοδοσία προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κων. Καραμανλή,  Γιάννης Αγγέλου...

Άρση των περιοριστικών όρων προτίθεται να ζητήσει ο Γ. Αγγέλου
Το ποσό των 150.000 ευρώ υποχρεούται να καταβάλλει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ως εγγυοδοσία προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κων. Καραμανλή,  Γιάννης Αγγέλου.

Το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμά του έκανε δεκτή την προσφυγή του κ. Αγγέλου για μείωση του ποσού της εγγύησης που του είχε επιβληθεί, ύψους 300.000 ευρώ. Η υποχρέωση καταβολής εγγύησης είχε επιβληθεί στον στενό συνεργάτη του κ.  Καραμανλή αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια κυρία Ειρήνη Καλού για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Κλείσιμο
Το ποσό της εγγύησης που είχε επιβληθεί αρχικά στον κ. Αγγέλου, δηλαδή αμέσως μετά την απολογία του, ανέρχονταν στις 400.000 ευρώ, ενώ του είχε επιβληθεί επίσης και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ακολούθησε – ύστερα από σχετικό αίτημα του κ. Αγγέλου – διάταξη της κυρίας Καλού με την οποία το ποσό της εγγύησης μειώθηκε κατά 100.000 ευρώ και έφτανε τις 300.000 ευρώ. Ο κ. Αγγέλου προσέφυγε όμως και στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο και αποφάσισε την καταβολή εγγύησης ύψους 150.000 ευρώ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης