Σγουρίδης: Ο Καμμένος δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει την άνεση να πηγαίνει στο Μονακό

Σγουρίδης: Ο Καμμένος δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει την άνεση να πηγαίνει στο Μονακό

Δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6: Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ιδιωτικές επισκέψεις

sgoyridis-anel-mic
Την άποψη ότι ο Πάνος Καμμένος «έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ιδιωτικές επισκέψεις» και ότι «ποτέ δεν έκρυψε (σ.σ. ο υπουργός Άμυνας) ότι έχει την άνεση να κάνει τέτοιες συσκέψεις» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Θα μπορούσα να κρίνω τον Καμμένο στην πολιτική όχι όμως στην ιδιωτική του ζωή, Μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του αν δεν ενοχλεί οικονομικά» συμπλήρωσε για την παρουσία του υπουργού Άμυνας στο Μονακό για να παρακολυθήσει το Γκραν Πριν της Formula 1 το περασμένο Σαββατοκύριακο, κίνηση που προκάλεσε πολλά σχόλια με τον Πάνο Καμμένο να απαντά με δύο αναρτήσεις στο Twitter:



Κλείσιμο


Όσον αφορά το Σκοπιανό ο κ. Σγουρίδης εκτίμησε ότι δεν θα καθυστερήσει η συμφωνία γιατί «οι πιέσεις ΗΠΑ και Γερμανίας οδηγούν στην επίσπευση».

Επανέλαβε ότι «η θέση τωνΑΝΕΛ είναι πως δεν θα δεχθούμε τον σύνθετο όρο με τη χρήση Μακεδονία γιατί από εκεί πηγάζουν όλα».

«Εμείς ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή να περάσει με δημοψήφισμα στην Ελλάδα η συμφωνία, αλλά αυτό από ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να γίνει. Μετά ζητήσαμε μια ισχυρή πλειοψηφία. Είχαμε προτείνει την ονομασία κεντρική δημοκρατία της Βαλκανικής. Μετά από αυτά, η θέση η δική μας θα επανακαθοριστεί με τη συμμετοχή όλων για να καθορίσουμε τη στρατηγική» κατέληξε ο κ. Σγουρίδης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης