Σγουρίδης: Ο Καμμένος δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει την άνεση να πηγαίνει στο Μονακό

sgoyridis-anel-mic

Δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6: Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ιδιωτικές επισκέψεις

Την άποψη ότι ο Πάνος Καμμένος «έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ιδιωτικές επισκέψεις» και ότι «ποτέ δεν έκρυψε (σ.σ. ο υπουργός Άμυνας) ότι έχει την άνεση να κάνει τέτοιες συσκέψεις» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6
.

«Θα μπορούσα να κρίνω τον Καμμένο στην πολιτική όχι όμως στην ιδιωτική του ζωή, Μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του αν δεν ενοχλεί οικονομικά» συμπλήρωσε για την παρουσία του υπουργού Άμυνας στο Μονακό για να παρακολυθήσει το Γκραν Πριν της Formula 1 το περασμένο Σαββατοκύριακο, κίνηση που προκάλεσε πολλά σχόλια με τον Πάνο Καμμένο να απαντά με δύο αναρτήσεις στο Twitter:

Όσον αφορά το Σκοπιανό ο κ. Σγουρίδης εκτίμησε ότι δεν θα καθυστερήσει η συμφωνία γιατί «οι πιέσεις ΗΠΑ και Γερμανίας οδηγούν στην επίσπευση».

Επανέλαβε ότι «η θέση τωνΑΝΕΛ είναι πως δεν θα δεχθούμε τον σύνθετο όρο με τη χρήση Μακεδονία γιατί από εκεί πηγάζουν όλα».

«Εμείς ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή να περάσει με δημοψήφισμα στην Ελλάδα η συμφωνία, αλλά αυτό από ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να γίνει. Μετά ζητήσαμε μια ισχυρή πλειοψηφία. Είχαμε προτείνει την ονομασία κεντρική δημοκρατία της Βαλκανικής. Μετά από αυτά, η θέση η δική μας θα επανακαθοριστεί με τη συμμετοχή όλων για να καθορίσουμε τη στρατηγική» κατέληξε ο κ. Σγουρίδης.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Όλοι είναι ίσοι. Αλλά εσείς είστε πιό ίσοι.

Να μας πείτε πόσα €υρώ φόρο πληρώνει και τι % επι του εισοδήματός του είναι ο φόρος. Μας λυσαξατε στους φόρους. Διαλύσατε τη μεσαία τάξη. Καλοπερνανε οι πλούσιοι και η κυβερνητική νομενκλατούρα!!!

Υπάρχουν κι άλλοι ή είμαι ο μόνος

που στο 2ο tweet του δεν έχω βγάλει κανένα νόημα. Από την αρχή μέχρι το τέλος χάος. Λες και ακούω το Φουρθιώτη να μιλάει. Συντακτικά αλλά και ορθογραφικά...από υπουργό κιόλας...

Αλλος

Φίλε μου, όταν βρίσκονται σε ξέλιξη κρίσιμα εθνικά θέματα, δεν πας διακοπές. Εκπροσωπείς το έθνος. Δεν το εξευτελίζεις. Αλλά πού...

Efstathios Efstathios

Και μάλιστα με ξένα κόλλυβα. Σου γίνομαι και εγώ ένα μάγκας!!! Πρέπει όμως να το 'χεις στο αίμα σου το μεγάαααλο χέρι!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sylsynt0

Μείζον πολιτικό γεγονός ο όγκος του συλλαλητηρίου - Ούτε τα όσα λέει η αστυνομία για τον αριθμό των διαδηλωτών ούτε η προσπάθεια στιγματισμού μπορούν να το ακυρώσουν - Οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου για οξύτατη πολιτική πόλωση

72