Νέα πρόκληση από τον επίτροπο Χαν: «Εξαφάνισε» τους κανόνες καλής γειτονίας για την Τουρκία

hann123423

Ο αρμόδιος για τη διεύρυνση επίτροπος απαντώντας σε ερώτηση Νίκου Χουντή αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά στις διαρκείς απειλές Τουρκίας, κατά Ελλάδας και Κύπρου - Έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας

«Η διαδικασία προσχώρησης της Τουρκίας στην ΕΕ συνεχίζεται. Δεν έχει ανασταλεί, ούτε έχει σταματήσει». Αυτό τονίζει, χωρίς περιστροφές, ο αρμόδιος για την Διεύρυνση, Επίτροπος, κ. Χαν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, ο οποίος υπενθύμιζε ότι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε ψήφισμά του, είχε ζητήσει την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία. Ταυτόχρονα, στην ίδια απάντηση, ο κ. Χαν «ξεχνά» το κριτήριο καλής γειτονίας που οφείλει να τηρεί η Τουρκία και φυσικά τις συνεχείς προκλήσεις σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτησή του, ο Νίκος Χουντής ζητούσε «Να σταματήσει η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και να αντικατασταθεί με άλλη μορφή εταιρικής σχέσης», επικαλούμενος, τόσο τις σχετικές δηλώσεις Μακρόν για «άλλης μορφής εταιρική σχέση», όσο και το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο ζητούσε «επίσημη αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων» της Τουρκίας.

Στην απάντησή του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, παραπέμπει αρχικά στις δηλώσεις της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ, κ. Μογκερίνι, μετά την άτυπη σύνοδο των 28 Υπουργών Εξωτερικών στις 28 Απριλίου 2017, ότι, «η διαδικασία προσχώρησης συνεχίζεται, δεν έχει ανασταλεί, ούτε έχει σταματήσει».

Συνεχίζοντας, ο κ. Χαν, επικαλείται δήλωση του Πρόεδρου της Κομισιόν, κ. Γιούνκερ, στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης, στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, όπου σημείωνε ότι, «οι υποψήφιες για ένταξη χώρες πρέπει να δώσουν τη μέγιστη προτεραιότητα στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη και στα θεμελιώδη δικαιώματα, γεγονός που αποκλείει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ στο προβλέψιμο μέλλον. Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν εξετάζεται το άνοιγμα κανενός νέου κεφαλαίου».

Αλγεινή ωστόσο εντύπωση, προκαλεί το γεγονός ότι, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αναφερόμενος στα κριτήρια ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, «ξεχνάει» (;) το κριτήριο της καλής γειτονίας, το οποίο οφείλει να σέβεται, αλλά συστηματικά και κατάφωρα παραβιάζει η Τουρκία, με τις συνεχείς απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, τις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, τις παραβιάσεις της Κυπριακής ΑΟΖ και την παρεμπόδιση κάθε δραστηριότητας εντός αυτής και αρκείται να επαναλάβει ότι, «Τα κριτήρια για τις διαπραγματεύσεις προσχώρησης είναι σαφή, ιδίως στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας και των θεμελιωδών ελευθεριών. Πρόκειται για βασικές αρχές από τις οποίες η Τουρκία δεσμεύεται ως χώρα υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης»

Με αφορμή την απάντηση της Κομισιόν, ο Νίκος Χουντής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απάντηση στην ερώτησή μου είναι απολύτως ενδεικτική του γεγονότος, ότι παρά τις προκλήσεις Ερντογάν, παρά τις διώξεις και φυλακίσεις εκατοντάδων χιλιάδων αντιφρονούντων, παρά την ανυπαρξία κράτους δικαίου, παρά την “λόγω και έργω” αμφισβήτηση και βάναυση καταπάτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και δημοκρατικών ελευθεριών, η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνείται, να πάρει οποιοδήποτε μέτρο σε βάρος του καθεστώτος.

Το χειρότερο όμως, για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το γεγονός ότι απουσιάζει απολύτως από τις δηλώσεις των θεσμικών παραγόντων της Ε.Ε κάθε αναφορά στην αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και στις απειλές της Τουρκίας σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να απαιτήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση την αυτονόητη καταδίκη της Τουρκίας, για ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και προσβολή κάθε έννοιας καλής γειτονίας που πρέπει να σέβεται κάθε χώρα που βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση».


ΣΧΟΛΙΑ (17)

zz

Σε ότι αφορά τον ( Επίκτητο) που βλέπεις το περίεργο , δεν μπορείς από την μια μεριά να καυχάσαι ότι η πρόγονοι μας ήταν το κάτι άλλο ότι είμαστε η βάση του Δυτικού πολιτισμού και από την άλλη να ΞΕΧΝΑΣ εσκεμμένα ότι είμαστε θαυμαστές των ξένων επιτευγμάτων , φυσικά άλλο οι ΕΛΛΗΝΕΣ της εποχής του Επίκτητου , μιλάμε για ΒΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ , και άλλο ο γλύφτης ΕΛΛΗΝΑΣ του σήμερα που για αυτόν προέχει η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και θαυμασμός για ότι σχετίζεται με την καταστροφή της εθνικής ιδέας και της ιστορίας του παρελθόντος μας , (γενικά το κάθε ΚΟΜΠΛΕΞ έχει δυο όψης ) την κατωτερότητα και την ψεύτικη ανωτερότητα , όποιος έχει την ανωτερότητα δεν την διαφημίζει απλά πράττει , εμείς κατέχουμε την κατωτερότητα σε όλο της το μεγαλείο , είναι μέρος της σύγχρονης κουλτούρας μας , όλα τα αλλά τα αντίθετα κάποιοι τα εξισώνουν με Ρατσισμό και Φασισμό . Σε ότι αφορά το 19,7% του Κουρτς και σια , μη ξεχνάς ότι ζεις σε χώρα που το πρώτο κόμμα πάντα πριμοδοτείται (από εκεί βγάζεις συμπέρασμα) με τι ποσοστά σήμερα και στο παρελθόν μας κυβέρνησαν κάποιοι που εσύ θαυμάζεις . Στο θέμα Αυστρία και ΕΣΣΔ , το ότι η σημερινή Ρωσσία είναι διάδοχος το γνωρίζω δεν ζω στον Άρη , και η Φινλανδία κάποτε ήταν μέρος της Ρωσσικής Αυτοκρατορίας μετά μέρος της ΕΣΣΔ μέχρι το 1956 (Karjalais-suomalainen sosialistinen neuvostotasavalta) ,τι θέλω να πω , η εμμονή σας ότι στο σύνταγμα της Αυστρίας είναι καταχωρημένο ότι είναι ουδέτερη χώρα δεν λέει τίποτα , ακόμη και οι αποφάσεις του ΟΗΕ δεν είναι υποχρεωτικά εκτελεστέες διότι δεν έχουν νομικό χαρακτήρα αλλά συστατικό , (μπλα – μπλα ) .

Ο Χαν

προηλθε απο την νεολαία του Αυστριακου Λαικου Κομματος, δηλ. ειναι συντροφος του επισης ανεκδιηγητου αποφοιτου γυμνασιου και "καγκελάριου" Σεμπαστιαν Κουρτς που εκπλήσσει με τις αυτονοητες "ρουκετες" του οπως "ειμαστε κατα της λαθρομεταναστευσης"! Και ειναι κω..ς και βρακι οι δυο τους και οχι μονο. Χθες πηγε ο Αλβανος ο Ραμα στη Βιεννη και "ζητησε" βοηθεια για την φυλαξη των συνορων της Αλβανιας (προς την Ελλαδα) και το γυμνασιόπαιδο του υποσχεθηκε παλι λαγους με πετραχήλια. Φυσικα το γυμνασιοπαιδο δεν τολμαει να προσεγγισει την Ελλαδα και προσεχει επιμελως να μην αναφερει ουτε το ονομα της υστερα απο την γαϊδουριά που εκανε, να προσεγγισει στα κρυφα και μουλωχτα ολες τις κακομοιροχωρες των Βαλκανιων για να κλεισουν τα συνορα τους (αγνοώντας την Ελλαδα και Γερμανια). Αλλ εχει ο καιρος γυρισματα. Η Αυστρια πραλαμβανει για έξι μηνες την προεδρια της ΕΕ απο την Βουλγαρια (με ΥΠΕΞ απο το κρυφοναζιστικο κομμα των Ελευθερων με τους οποιους συγκυβερνά). Πρωτακουστο σε μια Ευρωπαικη Ενωση να συνκυβερνα ενα διαδοχο κομμα του Χιτλερ. Ελπιδα υπαρχει να τους κανουμε τη ζωη δυσκολη. Γιαυτο και το Λαικο Κομμα παραβγαινει με τους κρυφοναζι των "Ελευθερων" στο ποιος θα διξει "πυγμη" αγνοωντας τοσο την ουδετεροτητα της χωρας που της εχει επιβληθει οσο και τους καννες της ΕΕ περι αλληλεγγύης. Κριμα για τη χωρα.

zz

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο με το (Κρίμα για τη χώρα ) , κρίμα γιατί , επειδή εκεί δεν έχει Ρουβίκωνα ?Η επειδή τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκεί είναι καθαρά αμόλυντα από την αριστερή χολέρα , η μήπως επειδή εκεί κυβερνάνε μη αρεστοί σου που εσύ βλέπεις σαν (φασίστες). Σχετικά με ουδετερότητα της Αυστρίας , η ΕΣΣΔ το ήθελε και το έκανε αποσύροντας από εκεί τα στρατεύματα κατοχής , επειδή ΕΣΣΔ δεν υπάρχει άλλο η Αυστρία όπου θέλει πάει , δεν το κάνει γιατί είναι σοβαρή χώρα σε σχέση με εμάς , εμείς κοιτάμε πώς να κρυφτούμε πίσω από πλάτες άλλων , εσύ νομίζεις ότι εάν αναλάβει η Αυστρία την προεδρία θα κάνουμε πάρτη ?Σε έξη μήνες από τώρα εμείς ως ΕΛΛΑΔΑ θα κάνουμε πίπες στους Αυστριακούς να το θυμάσαι αυτό , η Αυστρία πάντα είχε πρόβλημα όχι με την ΕΛΛΑΔΑ αλλά με τους άσχετους ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς , άλλη κουλτούρα οι Αυστριακοί και άλλη οι ΕΛΛΗΝΕΣ , η Αυστρία ανέκαθεν ήταν και είναι κατά ένταξης της Τουρκιάς στην ΕΕ , εμείς κάναμε τούμπα , από ΟΧΙ λέμε ΝΑΙ σε όλα σχετικά με την ένταξη της Τουρκιάς στην ΕΕ , το ότι δεν προσέγγισε την ΕΛΛΑΔΑ δεν σημαίνει ότι μας φοβάται , απλά μας έχουν χεσμένους , εσύ ΟΥΤΕ αυτό το απλό δεν κατάλαβες , ο λόγος απλός όσοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έρχονται στην ΕΛΛΑΔΑ θα παραμείνουν εδώ , αυτό την Αυστρία δεν ενοχλεί , την Αυστρία ενοχλεί αφάνταστα να κάνουν προεκλογικό αγώνα εκεί οι Τούρκοι , αντίθετα εμείς τους χαιρετάμε με ανοιχτές αγκαλιές , βλέπεις διαφορά που υπάρχει μεταξύ (δημοκρατικής )ΕΛΛΑΔΟΣ με(δημοκρατικούς ) πολιτικούς σε αντίθεση με τους (φασίστες)Αυστριακούς .

Ω, ποσο σ' ευχαριστω που μας ανοιξες τα ματια!

Πολυλογεις προσπαθώντας να βγαλεις απο μεσα σου τη χολη επικτητου συλλογικου κομπλεξ κατωτεροτητα.Και κανεις και λαθη που αφ ενος μεν σε καθιστουν αναξιοπιστο, αφετερου δε σε γελοιοποιουν. Μαθε: 1) Ο νομιμος διαδοχος της ΕΣΣΔ ειναι η Ρωσικη Ομοσπονδια με ολα τα δικαιωματα που απορρέουν απο την συσταση της. 2) η ουδετεροτητα της Αυστριας ειναι αγκιστρωμένη στο Συνταγμα της χωρας υποχρεωνοντας της στην δια παντος ουδετερότητα και δεν παει οπου θελει. 3) Κανεις δεν καταφερθηκε κατα Αυστριας και Αυστριακων. Η μηπως και δεν το ειδαμε; Ο Κουρτς και ο αλλος συντροφος δεν ειναι ο λαος οπως ο δικος μας βιρτουοζος του νταουλιου δεν ειναι ο λαος αλλα το 19,7% των ψηφοφορων. (ΥΠΕΣ, Εκλογες) 4) καταντια της Ελλαδας δεν οφειλονται σε τιποτα αλλο παρα στην ξερολητιδα, εγωισμό και αναισθησια ενος τεραστιου μερους των Ελληνων που αν μη τι αλλο εχουν στο μυαλο τους πως θα "ριξουν" π.χ. τους "Κουτοφραγκους" για να περνανε καλα και μεις καλυτερα. (Βλεπε δεκαετια απο 80 και εντευθεν και το δημοσιο χρεος). Οπως ισως γνωριζεις η ημιμάθεια ειναι χειροτερη απο την αμάθεια. 5) το οτι δεν αναφερεσαι στο συγκυβερνον κομμα των "Ελευθερων" εγειρει ομως την υποψια οτι ξερεις μεν αλλα σιωπας δε και αυτο γιατι δεν σε συμφερει στην επιχειρηματολογια. Χθες βγηκε ο αρχηγος τους και δηλωσε (τρομαρα του!) οτι θελει να καταργησει την ελευθερη διακινηση των πολιτων της ΕΕ! Δηλ. τον ενα απο τους τρεις πυλωνες που ειναι και η καρδια της ΕΕ. Βεβαια βγηκε αμεσως ο γυμνασιοπαις και μασώντας τα λογια του ειπε με "δικα του λογια"οτι δεν συμφωνει. Και να σκεφτει μονο κανεις οτι 265.000 Αυστριακοι ζουν και εργαζονται στην ΕΕ εκτος Αυστριας. Απ αυτους 180.000 στη Γερμανια. Βεβαια δεν το ειπε χωρις λογο: θελει να "διωξει" απο την Αυστρια τους Ουγγρους και Σλοβακους που δουλευουν στη χωρα και ζουν στις πατριδες τους πηγαινοερχομενοι. Και βεβαια να μη ξεχναμε και το βασικο του ενστικτο: Ολοι αυτοι οι ανατολικοι ειναι οπως του μαθανε, κατώτερα όντα (τι ειχες Γιαννη; Τι ειχα παντα;) Ας τολμησει να πει τα ιδια για τους Γερμανους. Εν πασει περιπτώσει φιλτατε και μη εξαιρετέε, μη ξεχνας οτι οι πολιτικοι αντιπαλοι του Κουρτς και του Baby-Hitler ειναι δημοκρατικοτατα κομματα και δεν μπορει κανεις να τους συγκρινει με τους δικους μας. Το οτι εμεις εχουμε την ατυχια να εχουμε μια "κυβερνηση" της κακιας ωρας (ποιος φταιει αραγε;), οτι εχουμε γειτονες στην πλειοψηφια τους απολίτιστα αρπακτικα (Κουιζ: τι εχει προσφερει η Τουρκια στην ανθρωποτητα;) σε συγκυρια με τους λαθρο ειναι εξωγενεις παραγοντες. Καλο απογευμα.

zz

.Στο θέμα ελεύθερων μετακινήσεων στην ΕΕ , φυσικά σε μερικούς αρέσει η ελεύθερη μετακίνηση προσώπων , εμείς γεμίσαμε με ΓΥΦΤΑΡΙΟ από Βαλκάνια και άλλου , σε μας έρχονται ζητιάνοι και εμείς εξάγουμε επιστημονικό προσωπικό πληρωμένο με δικούς μας φόρους . Επίσης το σύστημα στην ΕΛΛΑΔΑ συμφέρει να φεύγει κόσμος προς τα έξω , είναι μέρος της πολιτικής αποσυμπιέσεις προς το σύστημα , φαντάσου να είχες άλλους 500 -600 χιλιάδες να φωνάζουν κάθε μέρα στους δρόμους , δουλεία , παιδιά ελευθερία . Η Αυστρία είναι στην ουσία Γερμανία το ίδιο και οι Αυστριακοί ,επομένως μη σκας εάν θα τολμήσει να πει κάτι η όχι , όταν θα το αποφασίσει θα το πει , εσύ μπορείς να το πεις στην Γερμανία ?? Η Τουρκία δεν ξέρω τι προσέφερε στην ανθρωπότητα , εκείνο που ξέρω εμείς στον σύγχρονο κόσμο προσφέρουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας προς εκτόνωση των άλλων , αυτό να το θυμάσαι γιατί υποβλέπεται για πολλές δεκαετίες ακόμη εάν πάρουμε ως παράδειγμα το πρώτα μνημόνια που ξεκίνησαν από την σύσταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους , κατά τα αλλά μας φταίνε οι Αυστριακοί και οι άλλοι . ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΟΥ , ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΟΛΟ . Η συνέχεια στο επόμενο

Φανης Αναγνωστου

Εχει φαει καλο λαδι ο επιτροπος,τουρκικο,και ο νους του ειναι σε διευρυνσεις....

Μητσος

Δεν υπάρχει κράτος στην περιοχή που να έχει κάποιο θέμα ανοικτό με την Ελλάδα και να μην το υποστηρίξουν οι Γερμανοί και αυτό από το 1821.Αυτο το λένε εχθρός.

Σωστα ολα αυτα.

Αλλα μηπως ο Χαν γραφεται Khan?

ΜΠΕΝ ΤΕΝ

Καλά ο Χουντής δεν γνωρίζει ότι η Ε.Ε. είναι μια ένωση εμπόρων?

Η Λαϊκή Ενότητα είναι τόσο "επαναστατική",

που παρακαλάει την ΕΕ των καπιταλιστών να γίνει η ΕΕ των καπιταλιστών. Τέτοια "ρήξη και ανατροπή" και τόσο κατά του συστήματος και "έξω από την ΕΕ, το ευρώ" και άλλες φανφάρες για απαίδευτους πολιτικά αριστερούς ψηφοφόρους. Άνθρωποι καλοί, που ονειρεύονται όμως "ανατροπές" με εκείνους τους απατεώνες που τους προβάλλουν τα καπιταλιστικά μέσα και εντός των καπιταλιστικών τοιχών. Ο ΣΥΡΙΖΑ 2, πιο ελεεινός υποτακτικός και γλύφτης των καπιταλιστών από τον πρώτο. Θα έλεγα "το έμαθε το κόλπο" αλλά όταν δηλώνεις "ευρωκομμουνιστής" (Λαφαζάνης) το ξέρεις νερό το παραμύθι που πρέπει να σερβίρεις, το παραμύθι που χρειάζεται για την επιβίωσή του το αφεντικό σου ο καπιταλιστής.-

Μονο αγάπη από τον αυστρικο-γερμανο ΧΑΝ πριν λιγο καιρό στηριζε τους Τσάμηδες και τωρα τους Τουρκους

Η γερμανια πουλα όπλα στους Τουρκους Η Μερκελ στηριζει Ερντογκαν τον καλεσε για επισκεψη στη γερμανια...Η γερμανια μας εγραψε τη συμφωνία για τη Βουλγαρια των Σκοπίων...Τα γερμανικα εντυπα πχ spiegel θεωρουν λογικη την εισβολη και κατοχη της κύπρου και απο κοντα τα αδελφακια της γερμανιας η Αυστρια με το Χαν να υποστηριζει πριν λιγο καιρο τους Τσαμηδες και τωρα το πεσιμο που κανει η Τουρκια στην Ελλαδα..ολα καλα....η κυβερνηση θα ασκησει καμμια μομφη εναντιον του Χαν στα οργανα της Κομισιον?

Ilias

Σωστός!!!! Η Τουρκία έχει ένα φασίστα και δολοφόνο ηγέτη και η ΕΕ και η Ελληνικη κυβέρνηση με έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό αδιαφορούν!!!!!!!

Χαχανουλης

,το ονομα σου ξερεις οτι ειναι τουρκικο ε; Για ψαξε τις ριζες σου εσυ και μη μιλας πολλη.

Νικος

εσυ που μαλλον εχεις ελληνικο ονομα, εχεις ολα τα προσοντα να μαθεις καποια στιγμη και ορθογραφια

john

Το όνομα ειναι εβραικό και σημαίνει ο γιός του Θεού. Μαζι με ορθογραφία μάθε και αυτό.

mm

Τουρκικής καταγωγής δεν ειναι ούτε καν οι ίδιοι οι Τούρκοι παρα μονο σε ποσοστό το πολύ 7%. Οπότε αυτό το παραμύθι να σταματήσει.

Μπεεε

Τοτε δεν υπηρχε ουτε οθωμανικη αυτοκρατορια ... μπετοβλακα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rosiapresvis

Τι είπε ο Σεργκέι Μασλόφ για την συμφωνία των Πρεσπών - Πώς χαρακτήρισε τις ελληνορωσικές σχέσεις μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν στη Μόσχα - Γιατί οι Ρώσοι εποφθαλμιούν την ελληνική τεχνογνωσία στις ιχθυοκαλλιέργειες και το ελληνικό... λαβράκι

theoxaris_1

Ο Χάρης Θεοχάρης, που εντάχθηκε χθες στη Νέα Δημοκρατία, δεν θα ψηφίσει υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών - «Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους»

vlachakos

Είναι αδελφός του ήρωα των Ιμίων - Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Πειραιώτη γιατρό Νίκο Βλαχάκο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Πειραιά – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του εξέφρασε την στήριξή του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας

3