Καταθέτει σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τη Siemens

Καταθέτει σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τη Siemens

Τα μέλη της επιτροπής επεδίωκαν να εμφανιστούν σήμερα ο Παντελής Καρακώστας και η γραμματέας του....

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον τής  Εξεταστικής Επιτροπής τής Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens,  ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και ο συνεργάτης του Παύλος Νικολαΐδης.

Τα μέλη της επιτροπής επεδίωκαν να εμφανιστούν σήμερα και ο Παντελής Καρακώστας- για δεύτερη φορά- καθώς και η γραμματέας του.

Ωστόσο φαίνεται ότι η γραμματέας δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ώστε να προσκληθεί στην επιτροπή, και παρά τις προσπάθειες οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν.

Όσο για τον κ. Καρακώστα, διεμήνυσε πως καθώς είναι πλέον οιονεί κατηγορούμενος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο προτού καταθέσει εκ νέου στην επιτροπή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_atr

Προβληματισμός στην Κουμουνδούρου για τις ανοιχτές εκδηλώσεις του κόμματος - «Αφήστε τις ίσες αποστάσεις και συμπορευτείτε μαζί μας», είπε στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΝΔ από την Πάτρα - Κορυφώνονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών

29
4777753

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια παρουσίασε το νέο βιβλίο της με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην ΕΕ: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής»