Καταθέτει σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τη Siemens

Καταθέτει σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τη Siemens

Τα μέλη της επιτροπής επεδίωκαν να εμφανιστούν σήμερα ο Παντελής Καρακώστας και η γραμματέας του....

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον τής  Εξεταστικής Επιτροπής τής Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens,  ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και ο συνεργάτης του Παύλος Νικολαΐδης.

Τα μέλη της επιτροπής επεδίωκαν να εμφανιστούν σήμερα και ο Παντελής Καρακώστας- για δεύτερη φορά- καθώς και η γραμματέας του.

Ωστόσο φαίνεται ότι η γραμματέας δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ώστε να προσκληθεί στην επιτροπή, και παρά τις προσπάθειες οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν.

Όσο για τον κ. Καρακώστα, διεμήνυσε πως καθώς είναι πλέον οιονεί κατηγορούμενος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο προτού καταθέσει εκ νέου στην επιτροπή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_mesa

Όλο το παρασκήνιο - Παγωμάρα στο κυβερνών κόμμα, όπου περίμεναν οριοθέτηση της συνεργασίας με τον υπουργό Άμυνας και προέκυψε καρατόμηση του υπ. Εξωτερικών - Γιατί ο Τσίπρας φώναξε τον Σκουρλέτη πριν ανακοινώσει την παραίτηση Κοτζιά

39
mitsotakis-neo

«Είναι αδιανόητο να παραμένει άφωνη η κυβέρνηση στις νέες προκλήσεις της Τουρκίας με την έκδοση παράνομων navtex και την αποστολή του “Μπαρμπαρός” στην περιοχή που τέμνονται οι θαλάσσιες ζώνες Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου», τονίζουν γαλάζιοι αξιωματούχοι

1