Εβδομάδα κρίσιμων μαρτύρων για Siemens

Εβδομάδα κρίσιμων μαρτύρων για Siemens

Κατέθεσε την Τρίτη ο Αλογοσκούφης. Τι είπε για τη σχέση του και τις συναντήσεις του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κατάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens. Ο πρώην τσάρος της οικονομίας υποστήριξε όσα είχε πει και ο κ. Νίκος Χριστοδουλάκης κατά την κατάθεσή του στην επιτροπή την περασμένη εβδομάδα, ότι δηλαδή ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει αρμοδιότητα να καταγγείλει συμβάσεις του ΟΣΕ. Επιπλέον, αρνήθηκε τις αναφορές του ημερολογίου της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου που τον ήθελαν να πραγματοποιεί 35 ραντεβού με τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο, χαρακτήρισε τη σχέση του με τον πρώην ισχυρό άντρα της Siemens Hellas ως σχέση αβροφροσύνης και συμπλήρωσε πως τον έχει συναντήσει δύο φορές.

Για την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί να καταθέσουν ο επιχειρηματίας κ. Παύλος Νικολαϊδης και ο κύριος Ακης Τσοχατζόπουλος.
 
Την ίδια ώρα, γίνονται συζητήσεις μεταξύ των μελών της εξεταστικής και για να πραγματοποιηθεί κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μεταξύ του κυρίου Παντελή Καράκωστα και της γραμματέως του κυρίας Ουρανίας Ζυγογιάννη. Εάν τελικά συμφωνήσουν τότε η εξέταση του κυρίου Τσοχατζόπουλου θα μεταφερθεί στο τέλος της εβδομάδας.
 
Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι εργασίες της Πέμπτης καθώς έχει προγραμματιστεί να καταθέσει ο κύριος Σωκράτης Κοκκάλης και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdogan200

Επιμένει η Άγκυρα στους ισχυρισμούς για την υποτιθέμενη παρενόχληση του Μπαρμπαρός - Αμφισβητεί την έκταση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και υποστηρίζει ότι οι Έλληνες οριοθετούν μόνοι τους δικές τους υποθετικές γραμμές!

21