Βαρβιτσιώτης για Κατσίκη: Ίδια σκέψη και λόγος με τη Χρυσή Αυγή

Βαρβιτσιώτης για Κατσίκη: Ίδια σκέψη και λόγος με τη Χρυσή Αυγή

Ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση που να καταδικάζει την ρητορεία του κ.Κατσίκη»

4452483
Ευκαιρία στην αντιπολίτευση για εξ αριστερών κριτική στην κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης που εξίσωσε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναρωτήθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει ανακοίνωση που να καυτηριάζει τις δηλώσεις Κατσίκη αντίστοιχη με τα δελτία τύπου της Κουμουνδούρου που χαρακτηρίζει ακροδεξιούς όσους εκφράζουν αντίθετες απόψεις.

«Δεν είδα να έχει βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ανακοίνωση για να καταδικάζει την ρητορεία του κ.Κατσίκη που είναι ίδια στην σκέψη και στο λόγο με αυτή της Χρυσής Αυγής. Δεν το κάνετε γιατί για σας ο κ. Κατσίκης είναι χρήσιμος για την κυβερνητική σας πλειοψηφία».

Νωρίτερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε ξεκαθαρίσει ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του διαφωνεί με την επίμαχη διάταξη καθώς όπως είπε παραβιάζει τον νόμο της ηθικής και επανέφερε με μάλλον εμφατικό τρόπο το ερώτημα για την ουσία που συνδέει τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις καρέκλες της εξουσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης