Γεννηματά: Η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξη τους

Γεννηματά: Η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξη τους

Δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κατά τον εορτασμό της επετείου της 8ης Μαΐου 1945, ημέρα υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης της Δωδεκανήσου, από τις δυνάμεις του άξονος στους νικητές Συμμάχους

gennimata_main01
Μήνυμα στην Τουρκία, αλλά και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε από τη Σύμη η Φώφη Γεννηματά. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για σχέσεις καλής γειτονίας με σεβασμό του διεθνούς δικαίου. 

«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» ξεκαθάρισε. Στη συνέχεια άφησε αιχμές για την οικονομική πολιτική. «Η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξη τους» σημείωσε και προσέθεσε:

«Δυστυχώς είναι απαράδεκτη σήμερα η απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τον ΦΠΑ στα νησιά.


Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Γεννηματά: 

Ημέρα μνήμης και τιμής σήμερα για το νησί μας, τη Σύμη μας και είμαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι αυτή την στιγμή με τους συμπατριώτες μου.

Εδώ, η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας χτυπά πολύ δυνατά και το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας που βασίζονται στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξη τους.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε αποτελεσματικά και διαχρονικά η παράταξή μας. Δυστυχώς είναι απαράδεκτη σήμερα η απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τον ΦΠΑ στα νησιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης