Κίνημα Αλλαγής: Περιμένουμε από τον Τσακαλώτο καθαρές απαντήσεις για τις καταγγελίες με τις μίζες

Κίνημα Αλλαγής: Περιμένουμε από τον Τσακαλώτο καθαρές απαντήσεις για τις καταγγελίες με τις μίζες

«Η υπόθεση βρίσκεται στην Δικαιοσύνη, στην οποία έχει σταλεί από το Νοέμβριο του 2017 με πρωτοβουλία του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών» ανέφερε νωρίτερα το υπουργείο Οικονομικών

kinima_allagis_708_1
Καθαρές απαντήσεις περιμένει το Κίνημα Αλλαγής από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και το Μέγαρο Μαξίμου , όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «για τις επώνυμες καταγγελίες που βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας και εμπλέκουν συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών σε μίζες 1.8 εκατομμυρίων».

Νωρίτερα, το υπουργείο Οικονομικών απαντώντας μέσω... κύκλων σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, σημείωνε ότι και το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά «παρουσιάζει χαμηλό ενδιαφέρον» και ανέφερε ότι η υπόθεση της καταγγελίας βρίσκεται στην Δικαιοσύνη (στην οποία έχει σταλεί από το Νοέμβριο του 2017 με πρωτοβουλία του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών) και η οποία έχει πλέον τον τελευταίο λόγο.

«Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τις καταγγελίες έσπευσε να τις αξιοποιήσει και πάλι η Ν.Δ με ανακοίνωση της. Μόνο που η Ν.Δ δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί σήμερα αξιόπιστες τις καταγγελίες ενός ανθρώπου, ο οποίος το 2012 είχε καταγγείλει τρία κορυφαία πολιτικά στελέχη της για εμπλοκή σε μίζες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατηγορίες για τις οποίες και οι τρεις απαλλάχθηκαν το 2013 από την Δικαιοσύνη» σημείωναν σύμφωνα με τον ΑΠΕ ΜΠΕ οι πηγές του υπουργείου Οικονομικών και επεσήμαιναν: 
«Συνιστούμε στη Ν.Δ να μην θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του πολιτικού καιροσκοπισμού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης