Γρηγοράκος στο Θεμα 104,6: Δεν βλέπω υπουργό Εξωτερικών βλέπω μόνο υπουργό Σκοπιανών

Γρηγοράκος στο Θεμα 104,6: Δεν βλέπω υπουργό Εξωτερικών βλέπω μόνο υπουργό Σκοπιανών

Στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει περάσει μία νοοτροπία ότι στην Ελλάδα, στο τιμόνι της χώρας υπάρχει «μία ομάδα που επιδεικνύει τεράστια απειρία στα εξωτερικά, έχουν στοιχειώδη γνώση εξωτερικής πολιτικής»

Grigorakos
Επίθεση εναντίον του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, εξαπέλυσε, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανέφερε: «Εγώ δεν βλέπω υπουργό Εξωτερικών, βλέπω μόνο υπουργό Σκοπιανών, δεν βλέπω καθόλου το ΥΠΕΞ να ασχολείται με το θέμα αυτό»

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με τον Τούρκο εργάτη που μπήκε παράνομα στην Ελλάδα, ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι η Ελλάδα παρέδωσε μαθήματα δημοκρατίας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εμβολισμό της κανονιοφόρου «Αρματωλός», λέγοντας ότι μπορεί ο Ερντογάν να διατυμπανίζει ότι σέβεται τη συνθήκη της Λωζάννης, όμως στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει περάσει μία νοοτροπία ότι στην Ελλάδα, στο τιμόνι της χώρας υπάρχει «μία ομάδα που επιδεικνύει τεράστια απειρία στα εξωτερικά, δεν έχουν στοιχειώδη γνώση εξωτερικής πολιτικής».

Για το Κίνημα Αλλαγής είπε: «Πιστεύω ότι το Κίνημα Αλλαγής ή θα ενσαρκώσει μια υπαρκτή και διακριτική πολιτική αναζήτηση στο πλαίσιο του νέου φορέα ή θα γίνει μια συρραφή ιδεών και κομματικών μηχανισμών η οποία θα αδυνατεί συνεχώς... Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όλοι μας τι θέλουμε»

Για τον Θεοχαρόπουλο: «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ πιο σεμνοί και να μετράμε τον ίσκιο μας το μεσημέρι και όχι το πρωί, γιατί ο ήλιος κάνει λάθη το πρωί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τι λέμε, τι κάνουμε και σε ποιον απαντάμε. Εγώ λοιπόν τον Θεοχαρόπουλο τον έχω κατακρίνει και θα τον κατακρίνω και η Αριστερά, ξέρετε, δεν είναι κάτι υποκειμενικό, κατά το δοκούν και όπως με συμφέρει, δεν είναι αλά καρτ. Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας να δούμε ποιο είναι το κοινό καλό...».

Χτες ο κ. Τσίπρας μίλησε «στα ΜΑΤ, γιατί δεν μίλησε στην κοινωνία, και ήταν ευκαιρία το χτεσινό γιατί δεν θα μπορέσει να ξαναμιλήσει μπροστά σε τόσο κόσμο», είπε ο κ. Γρηγοράκος και εκτίμησε ότι: «Το ματσάκι τελειώνει, είναι στην παράταση, κάποιοι θα γυρίσουν στα κυβικά τους».

Κλείσιμο
«Όποτε και να γίνουν εκλογές, οι εκλογές, δεν εξαρτώνται από αυτόν, εξαρτώνται από τον λαό»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης