Κίνημα Αλλαγής για προσφυγικές ροές: Η κυβέρνηση αντί για λύσεις κάνει φιέστες

Κίνημα Αλλαγής για προσφυγικές ροές: Η κυβέρνηση αντί για λύσεις κάνει φιέστες

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, «από τον συνδυασμό των δηλώσεων των κυβερνητικών αξιωματούχων προκύπτει ότι όλα είναι υπό τον έλεγχο της Τουρκίας»

4172062
Επίθεση στην κυβέρνηση για τις ροές των προσφύγων εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.


«Ο κ. Τόσκας ερωτώμενος από την εφημερίδα Guardian για τις αυξημένες ροές προσφύγων από τον Έβρο απάντησε ότι «όλα είναι υπό έλεγχο». Ο κ. Βίτσας σε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» δήλωσε για το ίδιο θέμα ότι, σύμφωνα με την Κοινή Δήλωση ΕΕ - Τουρκίας, "η Τουρκία πρέπει να παίρνει ειδικά μέτρα όσον αφορά τα χερσαία σύνορα της» και πρόσθεσε ότι "δεν τα έχει πάρει ακόμα". Από τον συνδυασμό των δηλώσεων των κυβερνητικών αξιωματούχων προκύπτει ότι όλα είναι υπό τον έλεγχο της Τουρκίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ.Χρηστίδης.

«Και παρά τα μεγάλα λόγια περί κοινής μεταναστευτικής πολιτικής και αλληλεγγύης για τα κράτη μέλη και τους πρόσφυγες, η Ελλάδα αντιμετωπίζει, μόνη της, τις συνέπειες των πολιτικών παλινωδιών και της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ανικανότητα που εκδηλώνεται από την αδυναμία να απορροφηθούν ακόμη και τα κοινοτικά κονδύλια που έχουν εγκριθεί και να αντιμετωπιστούν στοιχειώδη προβλήματα στις διαδικασίες παροχής ασύλου. Κατά τα λοιπά ο κ. Tσίπρας και η πολυμελής κουστωδία του ετοιμάζουν επικοινωνιακές φιέστες στη Λέσβο. Είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν», προσθέτει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης