Μπακογιάννη για επίθεση ΗΠΑ στη Συρία: Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο

Μπακογιάννη για επίθεση ΗΠΑ στη Συρία: Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο

«Η κορύφωση της έντασης δεν μπορεί να έχει κανέναν νικητή» επισήμανε  σε συνέντευξη της στο ΘΕΜΑ 104,6

dora_bakoyannis
«Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 σχετικά με την πυραυλική επίθεση αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων εναντίον επιλεγμένων στόχων στη Συρία. 

«Η κορύφωση της έντασης δεν μπορεί να έχει κανέναν νικητή» επισήμανε η κυρία Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Θέλω να ελπίζω ότι τώρα θα επικρατήσει σωφροσύνη».

«Είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περιοχή, το θέμα αγγίζει την Ελλάδα και την Κύπρο γι ' αυτό και το βάρος μας πρέπει να δοθεί στις όποιες πολιτικές πρακτικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε τους κινδύνους για αύξηση των προσφυγικών ροών από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.

«Η άποψη μου είναι πως δεν μπορεί να έχει κανένα νικητή αυτή η υπόθεση. Όποιος μπει στην ουσία του προβλήματος αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

«Όποιες κινήσεις επί 7χρόνια έχουν γίνει έχουν στεφθεί με αποτυχία», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο λέγοντας πως δε μπορεί να φανταστεί «τι περνάει η γυναίκα του και τα παιδιά». «Στήριξη όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», συμπλήρωσε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης