Τις ανησυχίες του ΚΚΕ για τα Βαλκάνια διατύπωσε ο Κουτσούμπας στον Κοτζιά

Τις ανησυχίες του ΚΚΕ για τα Βαλκάνια διατύπωσε ο Κουτσούμπας στον Κοτζιά

Ο υπουργός Εξωτερικών μετέβη στον Περισσό για να ενημερώσει την ηγεσία του ΚΚΕ για τα εθνικά θέματα – Τις θέσεις του ΚΚΕ επανέλαβε ο κ. Κουτσούμπας 

koutsoumpas_kotzias
Στον Περισό μετέβη σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, εγκαινιάζοντας τον κύκλο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα εθνικά θέματα, μετά και τις εξελίξεις στη Βιέννη σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.

Στη συνάντηση που έγινε στον Περισσό μετείχαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ και ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ ανέφερε ότι «ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και τις συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με τις ηγεσίες της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας, αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό».

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας ενημέρωση για τις θέσεις του κόμματος «ενώ εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της όξυνσης των ανταγωνισμών ανάμεσα στα συμφέροντα ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και ισχυρών καπιταλιστικών κρατών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης