Συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη

 «Αυτά που ακούτε περί σχέσεων Καραμανλή με τον Τσίπρα είναι τρίχες», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη - Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Άδωνι Γεωργιάδη και κράτησε περίπου 45 λεπτά

karamanlis
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του αντιπροέδρου της ΝΔ τηλεφωνικά και κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Για τη συνάντηση του με τον Κώστα Καραμανλή ρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε ραδιοφωνιθκή του συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι από καιρού εις καιρού πηγαίνει και βλέπει τον κ. Καραμανλή με τον οποίο, όπως ανέφερε, έχει εξαιρετικές σχέσεις και βαθύ σεβασμό.

«Ο κ. Καραμανλής είναι στη γραμμή που είναι η ΝΔ. ΝΔ είναι ο άνθρωπος, όλα αυτά που ακούτε περί σχέσεων Καραμανλή με τον Τσίπρα είναι τρίχες», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Όλη αυτή η προσπάθεια να χρεώνουν στον κ. Καραμανλή διάφορα πράγματα από ένα σημείο και έπειτα είναι πάρα πολύ ενοχλητική».

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «με τον τρόπο που χειρίζεται ο κ. Καραμανλής τη πολύ μεγάλη του δημοφιλία και δύναμη εντός της ΝΔ στη ουσία εξυπηρετεί τον εκάστοτε πρόεδρο της ΝΔ».

«Γιατί αν ο Καραμανλής έμπαινε κάθε φορά να κάνει το οτιδήποτε θα του χρεώνανε τα τετραπλάσια σενάρια άρα πιστεύω ότι αυτό που έχει επιλέξει είναι να βοηθάει τη ΝΔ να παραμένει συμπαγής και τον εκάστοτε πρόεδρό της να εφαρμόζει την πολιτική του», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης