Υπόθεση Novartis: Ούτε ο Στουρνάρας θα πάει Προανακριτική

proanakritiki_stournaras_no

Το χαρακτηρίζει «άσκοπο»

Ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας θα παραβρεθεί στην Προανακριτική για την Novartis, όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί που εμπλέκονται στη δικογραφία.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, με επιστολή του στο πρόεδρο της επιτροπής, Θοδωρή Δρίτσα, ενημερώνει ότι δεν θα παραστεί στην Προανακριτική επιτροπή. Ο κ. Στουρνάρας, στην επιστολή του, επισημαίνει ότι τα σχετιζόμενα με την αρμοδιότητα της Προανακριτικής τα έχει ήδη πει στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 21 Φεβρουαρίου, «επομένως δεν υπάρχει κανείς λόγος να καταθέσει στην Προανακριτική την άποψή του περί αρμοδιότητας, καθώς αυτό είναι άσκοπο».

Ο Γιάννης Στουρνάρας δηλώνει ότι θα παραστεί, εφόσον η επιτροπή μπει στην ουσία της υπόθεσης, εξετάσει μάρτυρες και προχωρήσει ουσιαστικά τη διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ankirk

Ζήνων μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιος ή καλύτερα ποιοι έκαναν κακό στη χώρα. Είσαι υποστηρικτής των μιζαδόρων,των διεφθαρμένων και των μακρυχέρηδων που καταλήστεψαν το δημόσιο και έστειλαν το λογαριασμό σε όλους μας. Η Ανάσταση θα έρθει όταν όλα αυτά τα λαμόγια,που δεν μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους,δώσουν πίσω τα κλεμμένα και μπουν στη στενή, στα χνάρια του Τζοχατζόπουλου. Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να το κάνει και εύχομαι να μην κάνει πίσω.

Ζήνων

Ο μικρούλης Αλέξης Τσίπρας νομίζει ο,τι είναι ο παντοδύναμος Στάλιν του 1936, δημιουργεί εχθρούς και θέλει να τους περάσει από δίκη. Ενδιαφέρεται βέβαια για τον πολιτικό αντίκτυπο και για τη διασπορά φόβου σε φίλους και εχθρούς. Αλέξη ξύπνα, δεν διανύουμε το 1936, δεν έχεις καμία από τις ικανότητες του Στάλιν και δυστυχώς για εσένα σε λίγο θα βρεθείς κατηγορούμενος για τα κακά που έκανες στη χώρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsos

«Υπήρξε μία μεγάλη προσωπικότητα που υπηρέτησε με γνώση, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και αποφασιστικότητα τους σκοπούς του Ο.Η.Ε για ειρήνη, ασφάλεια και πρόοδο με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

9
sounio_tsipras

Επιβεβαιώνει ότι ο πρωθυπουργός διαμένει σε σπίτι 250 τμ στο Σούνιο για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες - Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος αναφέρει ότι έχει μισθωμένο το σπίτι στον ιδιοκτήτη της εταιρείας DHI Κωνσταντίνο Γιώτη ο οποίος το υπομισθώνει σε μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού

105
anan-dem708

«Ο Κόφι Ανάν αφήνει στην Διεθνή Κοινότητα, και ιδίως στους διαδόχους του στον Ο.Η.Ε., την παρακαταθήκη ενός Γενικού Γραμματέα, ο οποίος εργάστηκε, με ζήλο», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας