Με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Μετά την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης – Δεσμεύτηκε για επανεκκίνηση διαλόγου από μηδενική βάση 

Με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, που χαιρέτισε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς από την κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε στους εκπροσώπους των φιλοζωικών για την επανεκκίνηση του διαλόγου από μηδενική βάση και σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι κεντρικοί στόχοι οποιασδήποτε νομoθετικής πρωτοβουλίας πρέπει να είναι, μεταξύ άλλων, η προστασία των ζώων, η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων καθώς και η εκπαίδευση και ενημέρωση των ιδιοκτητών. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, αναγκαία προϋπόθεση είναι η υιοθέτηση καλών πρακτικών για την καταγραφή, τη σήμανση και ο έλεγχος των γεννήσεων με τη συνεργασία Δήμων, φιλοζωϊκών οργανώσεων και επιστημονικής κοινότητας.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ντάνος

Χα-χα-χααα, που κατάντησε ο Κούλης, Δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και ρίχνει ζάρια στα δικαιώματα των ζώων.

"Πανέξυπνη" κίνηση!

Προφανώς έμαθε ο Κούλης πως ψηφίζουν(!) και τα κατοικίδια ..ζώα και έσπευσε!!! Εμ..ψηφαλάκια δεν ειναι καιρός να χάνονται!

Τρέλα ρε

Το τσου τσου νταχτιρντί τελικά πάει σύννεφο και εντός συνόρων. Όλοι οι γκάβακες γρήγορα από ένα σκύλο και σκοπιά στα σύνορα. Ουστ ρε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias-krititv

Η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ, είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Crete TV, ο Νίκος Κοτζιάς ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται» - «Ρωτήστε με αύριο» αν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές η Κίνηση Πράττω

3
4595011

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε τους πέντε άξονες της κυβερνητικής πρότασης - Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αναλογικό εκλογικό σύστημα, αποσύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής, αύξηση αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθιέρωση ορίου θητειών για τους βουλευτές, διακριτούς ρόλους Κράτους – Εκκλησίας κ.α.

3
690_184702dd-582d-4f48-af8a-49ba737bc713

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας ιερέας - Οι αρχές του ψευδοκράτους την θεωρούν θρησκευτικής - αρχαιολογικής αξίας - Ο ιερέας είχε μεταβεί στην κατεχόμενη κατοικία του ζητώντας να πάρει συγκεκριμένη πέτρα

1