Με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Μετά την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης – Δεσμεύτηκε για επανεκκίνηση διαλόγου από μηδενική βάση 

Με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, που χαιρέτισε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς από την κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε στους εκπροσώπους των φιλοζωικών για την επανεκκίνηση του διαλόγου από μηδενική βάση και σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι κεντρικοί στόχοι οποιασδήποτε νομoθετικής πρωτοβουλίας πρέπει να είναι, μεταξύ άλλων, η προστασία των ζώων, η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων καθώς και η εκπαίδευση και ενημέρωση των ιδιοκτητών. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, αναγκαία προϋπόθεση είναι η υιοθέτηση καλών πρακτικών για την καταγραφή, τη σήμανση και ο έλεγχος των γεννήσεων με τη συνεργασία Δήμων, φιλοζωϊκών οργανώσεων και επιστημονικής κοινότητας.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ντάνος

Χα-χα-χααα, που κατάντησε ο Κούλης, Δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και ρίχνει ζάρια στα δικαιώματα των ζώων.

"Πανέξυπνη" κίνηση!

Προφανώς έμαθε ο Κούλης πως ψηφίζουν(!) και τα κατοικίδια ..ζώα και έσπευσε!!! Εμ..ψηφαλάκια δεν ειναι καιρός να χάνονται!

Τρέλα ρε

Το τσου τσου νταχτιρντί τελικά πάει σύννεφο και εντός συνόρων. Όλοι οι γκάβακες γρήγορα από ένα σκύλο και σκοπιά στα σύνορα. Ουστ ρε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skopiano-new_main02

Κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ενώ Κοτζιάς-Ντιμιτρόφ προχωρούν στην επόμενη φάση, χωρίς επίλυση, αλλά με τη δέσμευση να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες

217