Σε αναμονή η απάντηση Ακιντζί για συνάντηση με Αναστασιάδη

Σε αναμονή η απάντηση Ακιντζί για συνάντηση με Αναστασιάδη

Η ειδική αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ συναντήθηκε σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη - «Όσον αφορά τα επόμενα βήματα, φυσικά εξαρτώνται πάντοτε από τις δύο πλευρές. Θα σας ενημερώσω αν υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις», δήλωσε η ίδια

Συνεχίζει τις συζητήσεις και με τις δύο πλευρές στην Κύπρο και μόλις υπάρχουν εξελίξεις θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους ΜΜΕ, δήλωσε η ειδική αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ έπειτα από τη συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η πραγματοποίηση κοινωνικού δείπνου μεταξύ των δύο ηγετών.
  
Μετά το τέλος της συνάντησης, σε δηλώσεις προέβη μόνο η κυρία Σπέχαρ, η οποία ανέφερε ότι χθες είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και σήμερα είχε μία «καλή» συνάντηση με τον κ. Ακιντζί.

«Ο ΟΗΕ» είπε «θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του. Όσον αφορά τα επόμενα βήματα, φυσικά εξαρτώνται πάντοτε από τις δύο πλευρές. Θα σας ενημερώσω αν υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις», δήλωσε η κυρία Σπέχαρ που έφυγε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, η κυρία Σπέχαρ συναντήθηκε και με τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος της εξέφρασε την ετοιμότητά του για την πραγματοποίηση του δείπνου, χωρίς όρους. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

barbaros_main

Όπως μεταδίσουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο έχει εισέλθει στο οικόπεδο 4 της κυπριακής ΑΟΖ, συνοδευόμενο από τέσσερα πολεμικά πλοία - Μην μπορώντας να πλησιάσουν το οικόπεδο 10, όπου διεξάγει έρευνες η Exxon Mobil, οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις κατά της Λευκωσίας

8