Υφυπουργός Παιδείας: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τελείωσε… Τώρα που θα χάσει ο Σαββίδης»

Υφυπουργός Παιδείας: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τελείωσε… Τώρα που θα χάσει ο Σαββίδης»

Κατά την επίσκεψη του σε σχολείο στα Τρίκαλα αναφέρθηκε και στο θέμα του ποδοσφαίρου

Επισκεπτόμενος τα Τρίκαλα και το 1ο ΕΠΑΛ, ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης βρήκε την ευκαιρία μετά από αναφορά που έγινε από το κοινό να αναφερθεί και στο φλέγον θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο κ. Μπαξεβανάκης υποστήριξε ότι το επαγλεματικό ποδόσφαιρο της Σούπερ Λιγκ τελείωσε και θα πληρώσει ο Σαββίδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τώρα που το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της πρώτης κατηγορίας τελείωσε, να δώσουμε βάση στις χαμηλότερες ηλικίες.Τώρα που θα χάσει ο κ. Σαββίδης…».  

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr:

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Rita

Εδώ τελειώσατε την Ελλάδα, το ποδόσφαιρο σας μάρανε. Το όπλο του προέδρου σκότωσε το ποδόσφαιρο, ενώ την σκανδάλη τράβηξε η ανικανότητα του Τσίπρα και των κοπριτων του. Τελικά η καταστροφή εύκολα επιτυγχάνεται, η δημιουργία και ο εκσυγχρονισμός έχουν τις δυσκολίες τους. Εδω ολόκληρος υπουργός και μηχανικός, τέως πρόεδρος ΤΕΕ δεν ξεχωρίζει ένα τιμολόγιο, δεν τα έχω με τους μηχανικούς ειναι ευφυής επαγγελματική ομάδα, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μηδέποτε εργασθέντες πάσχουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4685275

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η εικόνα που αντίκρισε δεν είναι αντάξια ενός πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Ελλάδα του 2019 - Ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους

8