Λοβέρδος: Συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων η κυβέρνηση

Λοβέρδος: Συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων η κυβέρνηση

«Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι», τονίζει ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Λοβέρδος: Συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων η κυβέρνηση
Για κυβέρνηση «συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών για τα εθνικά ζητήματα.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του κ. Λοβέρδου: 
«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη του προσεγγίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με πολιτικές κατευνασμού, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, έχοντας υπόψιν του και το επεισόδιο εμβολισμού πλοίου του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό,  δηλώνει οτι η χώρα βρίσκεται κοντά σε "θανατηφόρο ατύχημα" με την Τουρκία.

Και ενώ ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους,  ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει οτι  δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή η  ιδιότητα της ομηρίας.
Κλείσιμο

Προφανώς κυβέρνηση δεν υφίσταται, αλλά ένα συνονθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων.

Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης