Φρουζής: Δεν έδωσα λεφτά σε πολιτικούς ούτε συνάντησα ποτέ Βενιζέλο-Αβραμόπουλο

Φρουζής: Δεν έδωσα λεφτά σε πολιτικούς ούτε συνάντησα ποτέ Βενιζέλο-Αβραμόπουλο

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι δεν διακίνησε μαύρο χρήμα. «Ποτέ δεν έδωσα χρήματα όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό»

Συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της εν λόγω φαρμακευτικής. 

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι δεν διακίνησε μαύρο χρήμα. «Ποτέ δεν έδωσα χρήματα όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό». 

Υποστηρίζει ακόμη, ότι κάποιος από τους πολίτικους δεν τους έχει συναντήσει ποτέ. «Είδα τον κ. Πικραμμένο  στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Οπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο».  

Συνάντησα τον κ. Σαμαρά μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ Ηταν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με θέμα τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές». 

Στη συνέντευξή του ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι το  project Harvard δεν αποτέλεσε προσπάθεια επηρεασμού αξιωματούχων που αποφάσιζαν για το φάρμακο, αλλά εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της μητρικής Novartis για τη συνεργασία όλων των φορέων της υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών εν μέσω κρίσης. 

Τον κ. Στουρνάρα τον γνώρισα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ. Είχα επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά μου ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ όταν ήταν στον ΙΟΒΕ και κάποιες όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. 

Ο κ. Φρουζής κλείνοντας υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι αν είχε κληθεί, θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης. 

ΣΧΟΛΙΑ (16)

ankirk

όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου,όσο υπάρχει ο νόμος έκτρωμα περί προστασίας τους και παραγραφής..Το παρελθόν όλων αυτών των σκουπιδιών δεν τους βοηθάει.Έμαθαν να είναι μακρυχέρηδες και πτώχευσαν την Ελλάδα,αλλά κατά άλλα ..."μαζί τα φάγαμε".Ένοχοι .Εξάλλου για ποιο λόγο έγιναν επαγγελματίες πολιτικοι?

ΤΟ αδιαμφισβήτητο γεγονός

είναι οτι στα χρόνια των μνημονίων η φαρμακευτικές δαπάνες του δημοσίου μειώθηκαν δραστικά. Δραστικά επίσης μειώθηκαν και οι χαβαλέ εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία. Κάθε κατάσταση στη ζωή, έχει την καλή και την κακή της πλευρά.

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Γιατί αν ΕΔΙΝΕΣ, θα το ΕΛΕΓΕΣ..

K

Δεν μας λες όμορφε που όπως και ο Ακης θα νομίζετε ότι δεν σας αγγίζει τίποτε , για πες μας λοιπόν τον μαλλιά Καλ......λο, τον σε όλα δίπλα στον Αβραμο δεν τον είδες ποτέ; Ο Αβραμο ήταν πάντα άτεγκτος και υπέρ του δημοσίου συμφέροντος , ....ε.?

αδέκαστο κοτσύφι

Ο λαλίστατος Άδωνις όπου βρεθεί και όπου σταθεί τονίζει πως συναντήθηκαν πολλές φορές όχι με την ιδιότητα του ΔΣ της Novartis αλλά σαν εκπρόσωπο του ΣΦΕΕ. Αυτός δεν το αναφέρει καν. Ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται τι θα πούνε.

Παράξενο

Κάπου διάβασα ότι ένας μάρτυρας είπε ότι η στελεχάρα αυτή δεν ήξερε Η/Υ. Αληθεύει; Ποιά είναι τα προσόντα του;

ax, ax, ax......

αχ αυτή η γραμματέας σου που σου έκλεψε το αρχείο σου από τον υπολογιστή.......αχ!αχ!αχ! ... τι κάνει αυτό το F.B.I.

project Harvard

εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της μητρικής Novartis για τη συνεργασία όλων των φορέων της υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών εν μέσω κρίσης. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΤΟ PROJECT AMEΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ!!!

τους έδωσε στεγνά

θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... έτσι μπράβο κουκουλοφόρε μου...

ώπα

δηλαδή χωρίς να καταθέσει το σημαντικότερο πρόσωπο έβγαλαν κατηγορητήριο ? πλάκα μας κάνουν οι Σζαίοι , τι γελοιότητα είναι αυτή?

και κατι ακομα

δ εν του απαγορευτηκε η εξοδος απο την ελλαδα . καταλαβες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

polakis_vouli-2_large

Τι είπε ο πρώην υφυπουργός Υγείας για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο - «Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; » αναρωτήθηκε

1
keramews3

Η υπουργός Παιδείας παρουσίασε στη Βουλή τις δύο τροπολογίες για τον διπλασιασμό των πιστώσεων για προσλήψεις αναπληρωτών και τους σημαιοφόρους - «Δίνουμε έναν αγώνα της προσπάθειας έναντι της ισοπέδωσης»

1