Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρο επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρο επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

«Οι ιδεοληψίες τελειώνουν οριστικά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και μαζί τους πεθαίνει ο λαϊκισμός. Δεν θα ξαναπαίξει κανείς ποτέ τη χώρα στα ζάρια» - «Θα δώσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και όχι επιδόματα ανέχειας»

«Σας παρουσιάζω το σχέδιο για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια χώρα αναγεννημένη και ζωντανή. Eυημερούσα. Αισιόδοξη. Ασφαλή. Ελεύθερη. Αυτό είναι το όραμα της Ν.Δ. Που θα το υλοποιήσει ενωμένη, ανανεωμένη και στηριγμένη στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.

«Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε την ισοπεδωτική λογική του «όλοι ίδιοι είναι». Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα στη μοιρολατρία ότι για όλα αποφασίζουν οι ξένοι» συνέχισε.

«Πολιτευόμαστε με τη δύναμη του ορθού λόγου. Με πυξίδα την αλήθεια. Με ευθύνη και σταθερή αναφορά σε αυτούς που αντιπροσωπεύουμε. Γιατί εμείς είμαστε το μεγάλο λαϊκό κόμμα της Ελλάδας. Είμαστε το κόμμα όλων των Ελλήνων» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Λαϊκισμός, κρατισμός, πελατειακό κράτος, αναξιοκρατία, οικογενειοκρατία, ασθενείς θεσμοί, παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, κίτρινος Τύπος, διαφθορά. Αυτές είναι μερικές από τις παθολογίες της Μεταπολίτευσης για τις οποίες φέρουν ευθύνη όλα τα πολιτικά κόμματα και δεν εξαιρώ το δικό μας» τόνισε και πρόσθεσε: «Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο. Η διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όχι μόνον ανέστρεψε την πορεία εξόδου από την κρίση, αλλά καλλιέργησε το ταξικό μίσος. Ζωντάνεψε πεθαμένες ιδεοληψίες. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει καθεστώς».

«Ποτέ δεν συνυπήρξαν μαζί και δεν έδρασαν ταυτόχρονα όλες οι παθογένειες της Μεταπολίτευσης στην ένταση που τις βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Αυτοί που τάχα επαγγέλλονταν το νέο είναι η χειρότερη Ελλάδα του χθες» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Η Νέα Δημοκρατία καλείται και πάλι να κάνει πράξη αυτό που το όνομά της υποδηλώνει. Να οικοδομήσει μια νέα Ελληνική Δημοκρατία για τον 21ο αιώνα» διαβεβαίωσε και υπενθύμισε τα λόγια του ιδρυτή της ΝΔ: «Nα μην ξεχνάμε ποτέ τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν ίδρυε τη Νέα Δημοκρατία: "Εμείς, οι λιγότεροι, οι επώνυμοι είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους περισσότερους και τους ανώνυμους"».

Η γενιά της κρίσης είναι η γενιά που θα χτίσει τη Νέα Ελλάδα που μας αξίζει. Σήμερα δεσμεύομαι ότι δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές χωρίς έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο της νέας γενιάς. Το σχέδιο μας στηρίζεται σε δύο άξονες: 1. Απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας. 2. Διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε δουλειές. Ξέρουμε τι χρειάζεται η προσέλκυση επενδύσεων. Υπάρχουν εκατοντάδες επενδυτικά σχέδια που, μόλις προχωρήσουν, θα απογειώσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα κι από ό,τι φαντάζεται ο πιο αισιόδοξος πολίτηςΈρχεται μείωση φόρων

«Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε τους φόρους. Ξεκινώντας από φόρο επιχειρήσεων & ΕΝΦΙΑ και συνεχίζοντας με τις εργοδοτικές εισφορές. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος χωρίς να φοβόμαστε τις συντεχνίες των λίγων που κρατάνε πίσω τα όνειρα των πολλών» δεσμεύτηκε ο κ. Μητσοτάκης. 

«Δεν θα ανεχτώ ούτε λεπτό τη θλιβερή εικόνα παρακμής που παρουσιάζουν σήμερα τα δημόσια πανεπιστήμια. Όπου στο όνομα του δήθεν ασύλου έχουν παραδοθεί σε κάθε είδους τραμπούκους. Τα φαινόμενα ανομίας θα παταχθούν από την πρώτη μέρα – τελεία και παύλα» συνέχισε.

«Όλοι οι Έλληνες έχουν τη θέση τους στο σχέδιο μας για την Ελλάδα που μας αξίζει. Κυρίως οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι οι πρώτοι ωφελημένοι από τις νέες δουλειές και την έκρηξη επενδύσεων που η πολιτική μας θα δημιουργήσει» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η γενιά των 360 ευρώ να γνωρίζει ότι καμία παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας δεν θα γίνει ανεκτή στο όνομα της δήθεν επιβίωσης της επιχείρησης. Και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν μέρισμα στην οικονομική ανάπτυξη που θα αντανακλάται σε αύξηση του μισθού τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχουν δύο Ελλάδες: αυτοί και εμείς – το Ναι και το Όχι – οι πατριώτες και οι προδότες – οι καλοί και οι κακοί. Απαντήστε τους. Δεν είναι ο λαϊκιστής που εκφράζει τα αληθινά συμφέροντα του λαού. Είναι αυτός που του λέει την αλήθεια» τόνισε.

«Οι ιδεοληψίες του παρελθόντος τελειώνουν οριστικά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και μαζί τους πεθαίνει ο λαϊκισμός. Δεν θα ξαναπαίξει κανείς ποτέ τη χώρα στα ζάρια. Δεσμεύομαι ότι θα υλοποιήσουμε ό,τι υποσχόμαστε. Ό,τι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε δεν θα το υποσχεθούμε» ήταν η χαρακτηριστική φράση του προέδρου της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ (127)

Nick

ΕΤΟΙΜΟΙ, λεει η αφισσα πισω απο τον μπαχαλο, ετοιμοι να ξαναρπαξουμε, να απομυζησουμε, να ξεπουλησουμε, να σας λιμοκτονησουμε --οπως καναμε και στο παρελθον.Ελπιζουμε να τοχετε ξεχασει.

Mike L.

Όλοι ΛΕΥΚΟ να καταρρεύσει το μπουρδέλο.

Άκου Κούλη, άκου καλά.....

Κούλη, άκου καλά γιατί μέσα σε 3 χρόνια ήταν αδύνατον ο Μέγας Αλέξης Τσίπρας να διορθώσει όλα τα μεγάλα κατορθώματά σας , της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Βάλε λοιπόν αυτί, άκου καλά και θυήήσου τι του παραδώσατε: έπρεπε μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια να ξεπληρωθούν όλα τα χρέη προς τους Ευρωπαίους που είχατε προϋπογράψει στα μνημόνιά σας η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα ταμεία ήταν άδεια, η ανεργία στο 27, 5%, οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκομμένες(11 απανωτές μειώσεις είχατε κάνει). Ρώτησε και κάποιον συνταξιούχο στο δρόμο πόση σύνταξη έπαιρνε το 2010 και πόση το 2015 που ανέλαβε ο ΖΥΡΙΖΑ. Πόσο εφάπαξ (από κρατήσεις τους όλα τα χρόνια) θα έπαιρναν το 2010 έως και το 2015 και πόσο πήραν; Ρώτησε ακόμα πόσοι νέοι μας είχαν φύγει για το εξωτερικό από το 2009 - 2015 (350.000). Ρώτησε να μάθεις πόσες επιχειρήσεις είχαν κλέισει στο ίδιο διάστημα σε ολόκληρη τη χώρα. Ρώτησε ακόμα να μάθεις πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων από τα οικανομικά τους αδιέξοδα ανθρώπων είχαν γίνει μέχρι το 2015. ρώτησε εάν έπαιρναν δωρεάν φάρμακα οι έχοντες χαμηλότατα εισοδήματα. ρώτησε να μαθεις από τον κόσμο πόσες χιλιάδες απολύσεις είχαν κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2015 . Θυμήσου ακόμα την κομπίνα με το PSI. Ξεχνάς γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν τα 200.000.000 το ΠΑΣΟΚ και τα 200.000.000 η ΝΔ από δάνεια που χρωστάτε στο δημόσιο και που προφανώς τα κατεφάγατε και τώρα ζητάτε άκουσον! άκουσον! βοήθεια από τους φουκαράδες ψηφοφόρους σας για να τα πληρώσουν!!!!!!!Θυμήσου ακόμα πόσα χρωστάει η εφημερίδα σου "Κήρυξ Χανίων"και γιατί δεν τα πληρώνει; Θυμήσου ακόμα γιατί όλα τα κανάλια σας δανείζονταν με αέρα τα θαλασσοδάνειά τους και εκπέμπουν ακόμα μέχρι σήμερα παράνομα, κωλυσιεργώντας συνεχώς να πληρώσουν και να μπουν σε νόμιμη τάξη με διάφορα προσχήματα και ελπίζοντας να σε φέρουν στην εξουσία για να μην πληρώσουν και να συνεχίζουν τις παρανομίες τους με διάφορες παραλλαγές που σκέφτεστε. Θυμήσου ποιοι έχουν τα χρήματά τους σε "επίγειους παραδείσους" και γιατί δεν τα δηλώνουν. Θυμήσου για το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν μέχρι το 2015 στον τομέα της Υγείας, στην αγαπημένη σου Ζήμενς και σε πολλά άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός. Τόσα και άλλα τόσα θα μπορούσα να σου αναφέρω από τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας αλλά αρκούν για να θυμηθείς το τι γινόταν πριν του ΣΥΡΙΖΑ Και προπαντός να μάθεις ότι όλα αυτά και άλλα τόσα δεν διορθώνονται όλα σε 3 χρόνια, όπως καθημερινά τσαμπουνάς συν τον λυσσαλέο πόλεμο από πάνω προς τον ΣΥΡΙΖΑ από όλους εσάς που μας μπάσατε στα μνημόνια. Άντε γεια, Κούλη.

SAKIS

ΚΑΡΑΝΊΚΑ ΕΣΥ??

θα θα,θα.....

θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θα!!θα θα,θααααααααααααααααα!!!!!!

Mπάμπης Μπαμπίδης

Σίγουρα μισθοφόρος τύπου Καρανίκα είσαι. 14 μισθοί βρέξει χιονίσει + έξτρα.!!!

Τ

ΕΦΚΑ ελευθέρων επαγγ. ; Γαργάρα Κυριάκο, ε ;

Κώστας

Οτι ελεγε καί ο σαμμαρας καί μάς ξέσκισε στούς φόρους,δέν μιλάω γιά τσιπρα αυτός ειναι απιαστος.Δέν μένει νά δούμε στίς εκλογές πού θά χτυπηση τό οργανο πού μετράει την...εξυπνάδα μας.

ΣΤΕΛΙΟΣ

Στη δεδομένη συγκυρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος , όπως είπε και η Ντόρα , για να ηγηθεί μιας Κυβέρνησης ολιγομελούς με υπουργούς πολιτικά πρόσωπα που να γνωρίζουν το αντικείμενο του υπουργείου τους, έχοντας την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και μη έχοντας ανάγκη ένα μεγάλο πλήθος επιστημονικών συμβούλων. Αυτά οι πρώτοι που πρέπει να τα καταλάβουν είναι τα στελέχη της Ν.Δ και μην επαναλάβουν το καταστροφικό ΛΑΘΟΣ που έκαναν ρίχνοντας την Κυβέρνηση του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , με αποτέλεσμα τη σημερινή Κρίση.

ακουστε

τεμπελοσκυλα της αριστερας. Εχετε πάθει ζημιά από όλες τις κυβερνήσεις. Ο μόνος τρόπος να πάει μπροστά μία οικονομία είναι με τον ιδιωτικό τομέα. Για να υπάρχει ιδιωτικός τομέας πρέπει να θέλουν να επιχειρούν τα μυαλά, χωρίς να σκέφτονται ότι θα ειλωτεύουν για να καλοπαιρνούν οι χειρότεροι. Ο Μητσοτάκης σίγουρα δεν θα είναι χειρότερος. Βλέπει την Ελλάδα μέσα σε ένα κόσμο αλληλοεξαρτόμενο. Ο Τσίπρας εχει γίνει φασιστικό καθεστώς και δεν τον νοιάζει κανένας

Αξύριστη χοντρομπούτα

Πού πας ρε Κούλη να κυβερνήσεις αυτόν τον τόπο? Στο συριζοσοβιέτ για να γίνεις πρωθυπουργός πρέπει να είσαι άεργος, αγράμματος, αμόρφωτος, άπλυτος, απατεώνας, αρχιψευταράς, λαμόγιο, κατσαπλιάς, καταληψίας, πινόκιο, λαϊκιστής, λασπολόγος, βλαχόμαγκας, ψευτοτσαμπουκάς, τσοπανόγυφτος, να λες όσα περισσότερα ψέμματα γίνεται και να πουλάς άπειρο σανό στα γιδοπρόβατα! Έναν τέτοιο θέλουν οι ντόπιες αμοιβάδες για να χορεύουν κάθε μέρα πεντοζάλη στο Σύνταγμα, εσύ δεν κάνεις.

ΗJ

Ωραια τα λεει όπως ωραια τα έλεγε και ο Τσιπρας. Δεν λεω για τον ΓΑΠ γιατι αυτος παει στις γελοιογραφιες. Όμως δεν μας λεει ποσο θα τα μειωσει και τι θα αυξησει. Καθε φορα μετα απο εκλογες, ο νικητης ελεγε - μεγαλυτερο παραδειγμα ο Σαμαρας - άλλα νομζαμε και αλλα βρήκαμε. Δεν μπορουμε να κανουμε οτι ειπαμε. Και φατην παλι κοσμε. Με τις φοροκαταιγιδες, απο ΓΑΠ εως σημερα, πήρα την επιχειρηση μου στο εξωτερικο. Όπως χιλιαδες άλλοι αλλα όπως και οι Ελληνικες τραπεζες που πηγαν όλα τα λεφτα τους στο Λουξεμβουργο με συμφωνία μηδενικης φορολογίας. Σήμερα, που τα βλεπω διαφορετικά, πιστευω οτι τελικα τα παντα ηταν ενα σχεδιο να φυγουν οι επιχειρησεις, να πεσει ακομα πιο πολυ η οικονομια και να ξεπουληθει η χωρα. Ανεργια, μειωσεις μισθων, συνταξεων, υπερφορολογηση. Φτωχοποιηση. Βαλκανια. Δεν πιστευω οτι μπορει ο Μητσοτακης να κανει κατι, όπως πιστευω οτι ο Τσιπρας έθαψε τη χωρα. Δεν υπάρχει ηγετης για να βγαλει τη χωρα απο τη καταντια. Το πολιτικο συστημα απετυχε, εφαγε και βουλιαξε τη χωρα και η επιλογη ειναι αναμεσα σε ανικανους. Μεγαλο, μικρο κομμα καμια διαφορα. Το νεο ΠΑΣΟΚ αλλαξε ονομα λες και ο κοσμος θα παθει αμνησία. Στελεχη του ΚΚΕ στελνουν τα παιδια τους στο πανακριβο αμερικανικο κολλεγιο που ελεγχεται απο το αμερικανικο κρατος. Και διαβαζω τα σχολια με Ελληνες να βριζουν Ελληνες. Κοιταξτε τη δικη σας φορολογια και κοιταξτε των βουλευτων. Στο 10%. Κοιταξτε τη συνταξη σας και κοιταξτε τη διπλη συνταξη των βουλευτων. Κοιταξτε τις ασφαλιστικες εισφορες σας και κοιταξτε τις διπλες και τριπλες ασφαλιστικες εισφορες των βουλευτων που τις πληρωνει το κρατος (του βουλευτη + του ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ κλπ). Και θελετε καλυτερο αυριο?

@ΗJ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκοψε τα φορολογικά προνόμια των βουλευτών. Χρειάστηκαν 3 μνημόνια για να γίνε αυτό που το σύνταγμα επιτάσσει. Να επωμίζονται αναλογικά τα φορολογικά βάρη και να μην υπάρχουν φοροαπαλλαγές για συγκεκριμένες κάστες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dimoskopisi_main01

Μόλις το 31% θεωρεί ότι δεν υπήρξε στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων στην υπόθεση - Προβάδισμα 13,5 μονάδων  έχει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου - Τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται σε θετική κατεύθυνση εκτιμά το 64%

papaggelopoulos3

Επικαλούμενος την πείρα του ως εισαγγελέας, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βγαίνοντας από το Μαξίμου εξέφραζε τη βεβαιότητά του ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της στην υπόθεση Novartis

4816173

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην  υπόθεση της Novartis κάνοντας λόγο για κίνηση αντιπερισπασμού από την κυβέρνηση - Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή με κεντρικό θέμα την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

turkish_mfa

Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και υποστηρίζει ότι μέρος του οικοπέδου 7 της Κυπριακής ΑΟΖ ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα – Απειλές προς την Κύπρο - «Δεν έχουν αντιληφθεί την αποφασιστικότητά μας»

2