Βρούτσης: Δεν πληρώθηκαν οι επικουρικές συντάξεις της Εθνικής Τράπεζας

Βρούτσης: Δεν πληρώθηκαν οι επικουρικές συντάξεις της Εθνικής Τράπεζας

«Η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας», τονίζει ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας

Βρούτσης: Δεν πληρώθηκαν οι επικουρικές συντάξεις της Εθνικής Τράπεζας
Έντονη ανησυχία και αγωνία για 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας προκάλεσε η καθυστέρηση στην πληρωμή των επικουρικών συντάξεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, μέσω του τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γι.άννη Βρούτση
.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας τονίζει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση του συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής και κάνει λόγο για «άκρως υποκριτική στάση της κυβέρνησης».

Κλείσιμο
Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας
, Γιάννη Βρούτση: 
«Για πρώτη φορά, δεν καταβλήθηκαν - όπως θα έπρεπε - τα ποσά της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας.
 
Η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι - για πρώτη φορά - χάνουν ένα σημαντικό τμήμα του εισοδήματός τους.
 
Στο γεγονός αυτό, έρχεται να προστεθεί και η άκρως υποκριτική στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία νίπτει τας χείρας της και επιρρίπτει την ευθύνη στην Τράπεζα.
 
Ακόμη μια κατηγορία συνταξιούχων της χώρας μας, βιώνει στο πετσί της την εξαπάτηση και το ανάλγητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα υπόσχονταν προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους και άλλα κάνει πράξη μετεκλογικά!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης