ΝΔ για αξιολόγηση στο Δημόσιο: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη πολιτική τρικυμία

ΝΔ για αξιολόγηση στο Δημόσιο: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη πολιτική τρικυμία

«Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να μελετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και να σταματήσει να πελαγοδρομεί ανάμεσα στην ιδεοληψία και την ανικανότητά της» αναφέρει η ανακοίνωσή της ΝΔ

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη πολιτική τρικυμία. Προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την ανευθυνότητα της τόσο ως αντιπολίτευση όσο και ως κυβέρνηση» σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, αναφέροντας πως δημοσιεύματα αναδεικνύουν την πλήρη αποτυχία και τη σύγχυση της κυβέρνησης στο ζήτημα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. 
 
«Ένα κομβικό ζήτημα που αποτέλεσε την κορωνίδα του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, που ως αντιπολίτευση το συνέδεσε ψευδώς με τις απολύσεις στο Δημόσιο. Τώρα, έρχεται αντιμέτωπη με τα ίδια της τα ψέματα» συνεχίζει η ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως η θέση της Νέας Δημοκρατίας για τη σημασία της αξιολόγησης των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης, στη βάση συγκεκριμένων στόχων με αντικειμενικές διαδικασίες, είναι γνωστή σε όλους. 
  
Υπενθυμίζει επίσης, ότι η θέση της ΝΔ παρουσιάστηκε συνοπτικά πριν λίγες ημέρες από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «ανέδειξε την πραγματική αξία της αξιολόγησης στην οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού κράτους». 
 
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει, πως η πρότασή του εστιάζει στη μισθολογική και βαθμολογική επιβράβευση των ικανών και εργατικών υπαλλήλων που επιτυγχάνουν τους στόχους τους και θεσμοθετεί το ατομικό πλάνο ανάπτυξης των αδύναμων υπαλλήλων, με έμφαση στην επιμόρφωσή τους για να μη μένει κανείς πίσω. 
 
«Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να μελετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και να σταματήσει να πελαγοδρομεί ανάμεσα στην ιδεοληψία και την ανικανότητά της» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και παραθέτει τη σχετική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook.
  

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18701808

Δεν απαντά αν είχε ζητήσει ο ίδιος την ασφαλιστική ενημερότητα του 2010, που βρέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Τρίπρα, ούτε για το αν γνώριζε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το πιστοποιητικό ο αδελφός του Αλέξη Τσίπρα το 2012

6
tsipras-gravata_main01

Υστατη επικοινωνιακή μάχη της κυβέρνησης - Προγραμματίζουν φιέτσες με υψηλούς προσκεκλημένους σε Πνύκα, Καστελόριζο και ΔΕΘ - Και δωράκια-ψίχουλα μπροστά στον φορολογικό Γολγοθά που περιμένει τους πολίτες το επόμενο επτάμηνο

23