Με την κάλυψη του Μαξίμου συνεχίζει τις επιθέσεις του ο Πολάκης

Με την κάλυψη του Μαξίμου συνεχίζει τις επιθέσεις του ο Πολάκης

Αμετανόητος ο αναπληρωτής υπ. Υγείας όχι μόνο δεν δείχνει ούτε ίχνος μεταμέλειας αλλά επιδίδεται σε νέα επίθεση κατά όσων του ασκούν κριτική κάνοτας λόγο για «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας» - Παρά τις αντιδράσεις ο Τσίπρας τον διατηρεί στη θέση του και τηρεί σιγή ιχθύος 

Με την κάλυψη του Μαξίμου συνεχίζει τις επιθέσεις του ο Πολάκης
Έχοντας την υψηλή πολιτική κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης,
συνέχισε και χθες τις επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων που του ασκούν κριτική.

Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός υιοθετεί την τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και την εν γένει συμπεριφορά του κ. Πολάκη από τη στιγμή που τον διατηρεί στη θέση του. Πίσω από αυτό βρίσκεται η εκτίμηση που επικρατεί στο επικοινωνιακό επιτελείο ότι η συμπεριφορά αυτή, καίτοι ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί «λαϊκίστικη», βρίσκει απήχηση στην κοινωνία και εκφράζει τα συναισθήματα ενός μέρους των πολιτών κατά των ιδιοκτητών ΜΜΕ αλλά και των δημοσιογράφων.

Κλείσιμο
Με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook καταφέρεται εναντίον των δημοσιογράφων χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως, όπως «λιβανιστήρια και θεραπαίνιδες της διαπλοκής» και επιπλέον εμφανίζει τον εαυτό του σαν θύμα κάνοντας λόγο για «επιχείρηση ''δολοφονία χαρακτήρα"».

Στην ανάρτησή του αναφέρει ο  κ. Πολάκης: «Η επιχείρηση "δολοφονία χαρακτήρα" που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες από σοβαροφανείς κονδυλοφόρους, "διάσημους"παρουσιαστές ,"αξιοπρεπείς" σχολιαστές "προσβεβλημένους" δημοσιογράφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαίνιδες της διαπλοκής) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που έχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ισχύ που είχε, επειδή αυτή η κυβέρνηση -έκλεισε τη στρόφιγγα από τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,
-χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και 
-το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε, χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και την εξουσία

Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας, αλλά και τρολλάκια του Μουρούτη, ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά "αγανακτισμένοι":

Όσες βρισιές,ψευτιές, χαρακτηρισμούς, προσβολές, απειλές και να χρησιμοποιήσετε 
1)είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε η να με υποτιμήσετε 
2) έχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω 
3)Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ». 



Μετά τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ήταν η σειρά του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, να προσφέρει κάλυψη στον κ. Πολάκη. Ερωτηθείς σχετικά στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φίλης είπε: «Εγώ προσωπικά, δέχομαι ανήθικη και ρατσιστική επίθεση, στοχοποιούμαι, με λένε χοντρό, με λένε απαίδευτο, αν φοράω πράσινη μπλούζα…Ο καθένας έχει την ευθύνη όσων λέει. Σας ζήτησα εγώ να καταδικάσετε τον Μπογδάνο;».

Ενώ ο κ. Πολάκης προκαλεί και τραβά την προσοχή, παραμένει πάντα ανοικτό το θέμα της αδειοδότησης των καναλιών καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Για τις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ η ΕΣΗΕΑ είχε συνάντηση χθες με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τη σταθερή θέση του για την ανάγκη να διασφαλιστεί «η πολυφωνία, η ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών μέσω της αποκατάστασης του αποφασιστικού ρόλου του ΕΣΡ όπως άλλωστε προβλέπεται από το Σύνταγμα, καθώς και η πλήρης αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος που σημαίνει πολλά κανάλια και όχι ο αυθαίρετος περιορισμός τους από την κυβέρνηση μόνο σε 4».

Κατά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «είναι αδιανόητο να χάνουν τη δουλειά τους εργαζόμενοι στα ΜΜΕ επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε αυθαίρετα να περιορισμό των αδειών σε 4 διαμορφώνοντας ολιγοπώλιο στην ενημέρωση». Στη ΝΔ υπογραμμίζουν ότι η θέση του κόμματος κωδικοποιείται ως εξής: Περισσότερη δημοκρατία, περισσότερα κανάλια, περισσότερα χρήματα, περισσότεροι εργαζόμενοι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης