«Παίρνω απόσταση από τον Πολάκη» λέει η Σία Αναγνωστοπούλου

«Παίρνω απόσταση από τον Πολάκη» λέει η Σία Αναγνωστοπούλου

Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας

«Παίρνω απόσταση από τον Πολάκη» λέει η Σία Αναγνωστοπούλου
Αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη
πήρε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι ειδικά τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι προσεκτικά στα social media. Ειδικότερα, η κυρία
Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM σημείωσε: «Παίρνω απόσταση από αυτό που γράφει ο κ. Πολάκης. Παίρνω απόσταση από ο,τιδήποτε λεει κανείς ή σχολιάζει και από τους υπουργούς, το οποίο δεν έχω γράψει η ίδια και δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έγραψε».

Κλείσιμο
Η κυρία Αναγνωστοπούλου επισήμανε ότι «βαραίνει τον καθέναν το τι λέει και πώς διαχειρίζεται μερικά πράγματα στο δημόσιο χώρο. Εγώ έχω μία αρχή και για αυτό το έχω κόψει. Δεν αναρτά κανείς μέσω Facebook και Τwitter, ειδικά αν είναι δημόσιο πρόσωπο γιατί κάποια στιγμή βγάζει το θυμικό του την αγανάκτησή του ή την πολιτική του θέση και δεν ξέρει πως θα σχολιαστεί αυτό».

«Για μένα δηλαδή» συνέχισε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα Facebook, Τwitter και αυτά. Γιατί θεωρείται, δηλαδή δημιουργείται ένα κλίμα αυτή τη στιγμή, ότι το να τηρηθεί η νομιμότητα, παραβιάζει τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Για το Ωραιόκαστρο

Στην ίδια συνέντευξη η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στο θέμα του Ωραιοκάστρου λέγοντας ότι δεν πρέπει να δημιουργείται η εικόνα ότι τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά τα οποία κουβαλάνε αρρώστιες. Όπως είπε: «Έτσι και αλλιώς έχει διαβεβαιώσει, ότι οι εμβολιασμοί γίνονται, όπως και σε όλα τα παιδιά άλλωστε, εμβολιασμοί θα γίνουν. Μη δημιουργείται η εικόνα ότι τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά τα οποία κουβαλάνε αρρώστιες. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που καταδικάζω εύκολα ομάδες ανθρώπων ότι είναι ρατσιστές. Θέλω όμως να πω κάτι, εάν ο Δήμαρχος, ο ίδιος έδωσε ένα τέτοιο τόνο και εγώ αν ήμουν γονιός και είχα παιδί, σε μικρή ηλικία, θα ανησυχούσα. Όλα τα παιδιά ελέγχονται και αυτά τα παιδιά θα ελεγχθούν και για τη δικιά τους υγεία. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, να δημιουργηθεί τρομοκράτηση ότι αυτά τα παιδιά, μπορεί να είναι φορείς ασθενειών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης