Λαφαζάνης: Ευρώδουλο το κυβερνητικό επιτελείο, θλιβερή η κυβέρνηση Τσίπρα

Λαφαζάνης: Ευρώδουλο το κυβερνητικό επιτελείο, θλιβερή η κυβέρνηση Τσίπρα

Εκτίμησε για μία ακόμη φορά ότι «αυτή την ώρα τη λύση στο δράμα μπορεί να δώσει μόνο ο ελληνικός λαός, παίρνοντας τις τύχες του στα χέρια του με ένα μεγάλο ξεσηκωμό

Λαφαζάνης: Ευρώδουλο το κυβερνητικό επιτελείο, θλιβερή η κυβέρνηση Τσίπρα
Η κυβέρνηση «δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι κινήσεις αντίστασης στο κουαρτέτο, για να έχουν πιθανότητα αποτελέσματος, απαιτούν εναλλακτικό σχέδιο που να αμφισβητεί τα μνημόνια και την παρουσία της χώρας στην ευρωζώνη, κάτι που ούτε καν μπορεί να διανοηθεί το ευρώδουλο κυβερνητικό επιτελείο», υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στη Ξάνθη και θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΛΑΕ, έδωσε το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, στην οποία τόνισε και τα εξής, μεταξύ άλλων: «Οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις της θλιβερής κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία σπαράσσεται και αποσυντίθεται εξαιτίας των μνημονιακών αδιεξόδων της, επιβεβαιώνουν τη γνωστή ρήση: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται! Η κυβέρνηση των φτηνών λαϊκιστών, της ευρωυποτέλειας και της επικοινωνιακής τρακατρούκας επιχειρεί να αντιγράψει ως φάρσα τα τραγικά τυχοδιωκτικά παιχνίδια του περασμένου καλοκαιριού, με δήθεν λεονταρισμούς προς το κουαρτέτο που θα πληρώσει πανάκριβα ο τόπος και ο λαός».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε για μία ακόμη φορά ότι «αυτή την ώρα τη λύση στο δράμα μπορεί να δώσει μόνο ο ελληνικός λαός, παίρνοντας τις τύχες του στα χέρια του με ένα μεγάλο ξεσηκωμό για την ανατροπή των μνημονίων και των χρεοκοπημένων ηγεσιών που τα διαχειρίζονται, για την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη στη βάση ενός προγράμματος ριζοσπαστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης