Λοβέρδος: Δεν έχουμε κυβέρνηση, αλλά «dream team» της κουταμάρας

Λοβέρδος: Δεν έχουμε κυβέρνηση, αλλά «dream team» της κουταμάρας

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τις «γκάφες» στις οποίες έχουν υποπέσει στελέχη της 

Λοβέρδος: Δεν έχουμε κυβέρνηση, αλλά «dream team» της κουταμάρας
Ως «dream team» της «κουταμάρας» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή το τελευταίο «χτύπημα» από τον υφυπουργό Εξωτερικών
Δημήτρη Μάρδα περί επενδύσεων από πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) με παρέμβασή του στην
Ολομέλεια και στο πλαίσιο ερώτησης που είχε καταθέσει για την πορεία λειτουργίας των ΕΑΣ είπε απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα: «Έχετε συναδέλφους που θεωρούν τιμή την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη. Άλλους που έκαναν διαλέξεις για την ηλιοθεραπεία μεταναστών στην Ομόνοια και άλλοι που ανακάλυψαν Νταβός στο Αιγαίο. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά dream team της κουταμάρας». 

Κλείσιμο
Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο κ. Βίτσας δεν ανήκει στην συγκεκριμένη «ομάδα» υποστήριξε όμως πως «πρωταθλητής της κουταμάρας έρχεται ο υφυπουργός Εξωτερικών (σ.σ. Δ. Μάρδας) που μίλησε για τους ενδεχόμενους επενδυτές μετανάστες και πρόσφυγες».

Πάντως, ο κ. Βίτσας που εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κυβερνητικά μέλη ο ίδιος έχει καθιερώσει την γραβάτα για τις επίσημες εμφανίσεις του απέφυγε να καλύψει τον κ. Μάρδα καλώντας τον κ. Λοβέρδο να περιοριστεί στο περιεχόμενο της ερώτησης και να μην «φέρνει επιχειρήματα από το σπίτι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης