Γεννηματά: Αυτοί που ο Τσίπρας αποκαλούσε «κερδοσκόπους» πήραν τις Τράπεζες

Γεννηματά: Αυτοί που ο Τσίπρας αποκαλούσε «κερδοσκόπους» πήραν τις Τράπεζες

«Από τις ιδεοληψίες για εθνικοποίηση των τραπεζών, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας πέρασαν στη λογική του ξεπουλήματος των τραπεζών» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Αυτοί που ο Τσίπρας αποκαλούσε «κερδοσκόπους» πήραν τις Τράπεζες
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο Γεώργιο Μιχελή και την Διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). «Από τις ιδεοληψίες για εθνικοποίηση των τραπεζών, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας πέρασαν στη λογική του ξεπουλήματος των τραπεζών" τόνισε η κυτία Γεννηματά και επισήμανε:
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο Γεώργιο Μιχελή και την Διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). 

«Από τις ιδεοληψίες για εθνικοποίηση των τραπεζών, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας πέρασαν στη λογική του ξεπουλήματος των τραπεζών» τόνισε η κυτία Γεννηματά και επισήμανε:

«Οι ξένοι επενδυτές αυτοί που ο κ. Τσίπρας αποκαλούσε «κερδοσκόπους», πήραν αντί «πινακίου φακής» τις Ελληνικές Τράπεζες. 

Η Κυβέρνηση, παραδόθηκε για άλλη μια φορά στην τρόικα που έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τους όρους και τη διαδικασία, τα οποία υιοθέτησε η κυβέρνηση προκείμενου στο και πέντε να σώσει τις καταθέσεις των πολιτών.

Διαδικασία που οδήγησε σε τρομακτικές απώλειες για το Δημόσιο, τους Έλληνες φορολογούμενους, μικρούς και μεσαίους μετόχους και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης