Βούτσης... εξ ονόματος Σουλτς: «Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι σας τα ζητάνε όλα»!

Βούτσης... εξ ονόματος Σουλτς: «Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι σας τα ζητάνε όλα»!

Ο πρόεδρος της Βουλής ισχυρίστηκε ότι ο ομολογός του της Ευρωβουλής αναγνώρισε πώς η ελληνική κυβέρνηση έχει «σε όλα δίκιο» και ότι χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους εκπροσώπους των Θεσμών - Πήγε να τα «μπαλώσει» μετά ο κ. Βούτσης, ρίχνοντας την ευθύνη στους δημοσιογράφους

Βούτσης... εξ ονόματος Σουλτς: «Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι σας τα ζητάνε όλα»!
Βαρύτατες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς για τους εκπροσώπους των Θεσμών φέρεται να έκανε ο κ. Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο κ. Βούτσης, προσερχόμενος στη Βουλή για συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής, αμέσως μετά το γεύμα που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι από το γεύμα με τον Σουλτς. Αναγνώρισε ότι έχουμε σε όλα δίκιο και ότι είναι ανόητα αυτά που μας ζητάνε, από τα σπίτια που πρέπει να σωθούν μέχρι και το ασφαλιστικό».

Κλείσιμο
«Μας είπε ότι είναι κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που θέτουν τέτοια θέματα και σας τα ζητάνε όλα» κατέληξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής, προκαλώντας αίσθηση με όσα ανέφερε ότι του... εκμυστηρεύθηκε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής.

Η δήλωση του προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου έγινε κατά την έναρξη της κοινοβουλευτικής συνεδρίασης και αναμεταδόθηκε από το Κανάλι της Βουλής.

Όμως, όταν ο κ. Βούτσης κατανόησε το "ολίσθημά" του, ότι δηλαδή αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον κ. Σουλτς, ενέργεια που ενδεχομένως να εκθέσει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιχείρησε να τα "μπαλώσει", ρίχνοντας την ευθύνη στους... δημοσιογράφους.

Ο κ. Βούτσης είπε ότι "έγινε μια ελεύθερη απόδοση (σ.σ. της συνομιλίας με Σουλτς), αλλά ο σχολιασμός ειναι ακριβής" και εξέφρασε την ενόχλησή του για τους δημοσιογράφους, λέγοντας "Δεν γίνεται να μην μπορούμε να μιλάμε εδώ μέσα και κατευθείαν να αναπαράγεται".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης